Életmódváltás avagy; Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Én egy 23 éves férfi ifjú vagyok, aki körülbelül egy hónapja elhatározta, hogy teljesen új életet kezdd, ami meg is valósult, de sajnos egy része egy fajta rémálommá csapott át.
Mondhatni láncdohányos voltam, volt hogy egyik cigit szívtam a másik után, alkalmanként ittam is, de az mondhatni ritka eset, meg sorolhatnék sok önpusztító dolgot, de úgy tartottam a szintet.
A nemi életünk a párommal mindig is jó volt, de valahogy úgy voltam, hogy váltani szeretnék, változtatni szeretnék.
El is jött az idő, azóta viccet félretéve, olyan motivációt kaptam, hogy magam is meglepődök,
abbahagytam a dohányzást (asszem az 5. héten tartok)
Abszolút nem iszom, kerülök minden káros tényezőt, és élettani szempontból nagyon érzem a változást, mármint hogy sokkal jobb.
Eljárok futni, edzőterembe, teljesen jó az érzés néha ezt néha azt csinálni.
Rengeteg gyümölcsöt, és zöldséget eszem.
Húsokat, és egészségesnek mondható ételeket, amit még orvos is ajánlott.
Viszont jön a bökkenő...
Második napja tapasztalom, hogy valami baj van odalent...
Nem tudom...a párom nagyon türelmes, és ő is csak találgatni tud, hogy lehet valamit elhagytam, vagy kihagytam, mert korábban sose volt ilyen problémám.
Annyira nem estem kétségbe, hogy megint rágyújtsak, vagy valami hülyeséget csináljak, mert hiszem, hogy csak kihagytam valamit az "új életem" étrendjéből, menüjéből, vagy nem tudom...
Annyira érdekelne, hogy ha valaki tud, mondana véleményt, hogy mi lehet szerinte a baj?
Kizárásra alapuló tényezők:
-Napi 7-8 órát alszom, amitől kipihentnek érzem magam, nem vagyok alvászavaros, az alvókám nagyon jó.
-Nincsenek lelki problémáim, legalább is nagy mértékű, mi potenciális befolyásoltsággal bírna, vagyis nem hiszem hogy bármi köze volna hozzá, ugyanis semmi vérnyomás változást nem indít meg bennem, vagy ilyesmit.
-Nem drogozom, sose vonzott.
Nem vagyok teljesen impotens, mert működik a dolog, de azt érzem magamon, mintha libidóproblémás lennék, vagy nem tudom, azt vettem észre, hogy mintha valamit rosszul csináltam volna, pedig én ugyan úgy kívánom a párom, ahogy eddig, szóval...nem értem.
Remélem van aki tud okosabb lenni, és türelmesebb, ha már végigolvasta a könnybe állító szövegem. :) :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!