Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Apa és fia között lehet...

Apa és fia között lehet meztelenkedés/maszturbálás?

Figyelt kérdés
nem szex!

2017. máj. 23. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Nee máár! Mégis mér lenne ez jó?
2017. máj. 23. 12:20
 2/14 A kérdező kommentje:
De nem azt kérdeztem, hogy jó vagy rossz, hanem azt hogy létrejöhet-e?
2017. máj. 23. 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
A maszturbálás sem elfogadható egy apa-fia kapcsolatban, kivéve ha az apa véletlenül rányit a fiára vagy fordítva. Apu készer rámnyitott. Kicsit meglepődött, majd kiment. Nem maradt ott élvezkedni, mint ahogy sok beteg ember elképzeli. Simán átöltözünk egymás előtt, néha együtt zuhanyzunk vagy fürdőben (mint Japánban) egymás mellett ázunk, de ebben sincs semmi perverzió egyikünk részéről sem. Nem is lenne normális, ha igen. Nem vagyunk aberáltak. Ő az egyii szülőm, én pedig az egyik gyereke vagyok. Nem szoktuk egymás p@csét bámulni vagy fogdosni.
2017. máj. 23. 12:22
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Létrejöhet, miért ne jöhetne? Bármi létrejöhet, nyilván a társadalom ezek egy részét morálisan el fogja ítélni. Például van akinek az ajkára ad puszit a szülő. Megtörténhet? Meg. Elítélhetik? El. A meztelenkedés is ilyen.

A szexuális jellegű aberrációkat viszont már a törvény is bünteti.

2017. máj. 23. 12:23
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Előző vagyok. Sajnos vannak olyan emberek, akik másképp álnak hozzá, mint apu és én. Ők aberált, beteg emberek.
2017. máj. 23. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
"Sajnos vannak olyan emberek, akik másképp álnak hozzá, mint apu és én. Ők aberált, beteg emberek." Különös defincioja az aberáltságnak, betegségnek. Szerintem ez legalább annyira beteges!!!!!
2017. máj. 23. 12:55
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Meztelenkedés símán lehet, tusolóban, öltözőben, egyéb helyen, de a közös maszti már elég bizarnak tűnik.
2017. máj. 23. 13:06
 8/14 szamo77db ***** válasza:
51%
Szörnyű lenne. Képtelen lennék rá!
2017. máj. 23. 13:39
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Apa fia között a meztelenkedés elfogadható. például fürdőben, uszodában zuhanyzáskor és átöltözés közben. Otthon is hasonló szituációban. Nagyon sok apa fürdik együtt fiával amikor a gyerek kiskorú. Ebben nincs semmi kivetnivaló. A közös maszturbálás viszont már nem elfogadható. Főleg ha a fiú még kiskorú. De felnőtt korában is gáz apjával közösen élvezkedni.
2017. máj. 23. 14:26
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
előfordul
2017. máj. 23. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!