Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Másnak is felmennek a heréi?

Másnak is felmennek a heréi?

Figyelt kérdés
Nem tudtam jobban megfogalmazni, ha olyan pózban szexelek vagy fekve recskázok, akkor a pénuszem tövéhrz szorosan feljönnek a golyóim, aztán persze visszamennek, ez normális, másnál is van ilyen? Köszi előre is!

#fiú #szex #férfi #here #maszturbálás férfi here
2017. máj. 21. 11:34
 1/6 anonim válasza:
73%
Igen, ez teljesen normalis.
2017. máj. 21. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális jelenség, ha csak felhúzódik a testhez. Van akinek felcsúszik a testbe is. Azzal sincs nagy gond ha magától vissza megy a zacsiba. A gondot csak az okozhatja ha a testbe mard. Ez meddőséghez vezethet.
2017. máj. 21. 11:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát eddig mindig visszatértek a normális helyükre, de akkor ezek szerint féljek, h fent maradnak, vagy szimplán nekem ilyenn de nem fog visszamenni a hasüregembe véletlen, egyáltalán véletlenül vissza tud menni?? Így becuppanak már a szőrös rész alá(nem tudom másképp körül írni) Am eddig nem is gondoltam erre, csak mostanában ilyen dolgok után olvasgattam, h nem szabad, h visszakerüljön :/
2017. máj. 21. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
jó neked ha visszahúzódik nekem sajna nagyon lenn lóg és recska közbe csapódik néha fáj
2017. máj. 21. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
E teljesen normális jelenség, ami a fogamzóképesség javítását szolgálja. A felhúzód heréktől rövidebb utat kell megtenni a kilövellő ondónak.
2017. máj. 22. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Persze, az ondózsinór is összehúzódik. Csak tudnám hogy birtok ilyen marhaságokat kitalálni
2017. máj. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!