Másnak is büdös a saját pénisze?
Már pár hónapja van barátnőm, kb 10 percre lakik tőlem, megfürdök otthon, de mire átérek hozzá elmegyek a mosdóba és érzem, hogy már megint szaga van, úgyhogy el is megy a levetkőzéstől a kedvem, mondván hogy igénytelennek fog tartani. Már parfümöt is fújtam a szerszám fölé de azt is elnyomja, másnak is ilyen?
Nem vagyok nemi beteg, mert még sosem voltam nővel, úgyhogy nem valami betegség okán ilyen.

Nem! Rendszeresen és alaposan meg kell mosni! Néha előfordulhat de annak olyan okai lehetnek mint pl a betegség, vagy egy bizonyos ételfogyasztása talán. (és akkor is a pisinek van erős szaga)
Ha rendszeresen fennáll ez a dolog nálad keresd fel a háziorvosodat, ő majd elküld a megfelelő helyre, talán vérvételre is (ha nem a tisztálkodással van a probléma)

Nekem a fő gond régen az volt, hogy nem tanítottak meg, hogy pisiléskor húzzam hátra a fitymámat. S mivel jó hosszú volt, így mindig ballonszerűen felfújódott...
A lényeg, hogy mosd gyakrabban. Ha esetleg viszket vagy éget, akkor Canesten kenőcs. Ha attól sem múlna el, akkor édesapád vagy doki segít. Nem olyan ciki ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!