Van egy kutyás aki ide sz**attatja a kutyáját elénk az árokba, és nem szedi fel! Ha hazáig követném, és tele nyomnám a postaládáját, értené a célzást?
szerintem inkább mondd meg neki, hogy zavar téged és kéred, hogy szedje össze a kutyája után.
valószínű halottnak a csók, de ha intelligensen közeledsz felé, több esélyed van a sikerre.
sajnos kis hazánkban még nem divat mindenkinél összeszedni.
Nekünk is volt ilyen kedves utcabeli ismerösünk. Mi azt csináltuk h mindig majdnem egy azonos idöpontban jött felénk. Mikor megláttuk hangosan kiszoltunk az ablakon h hallja h " na már megint idehozta sz.ratni a kutyáját" aztán továbbra is idekakkantotta. Akkor kiszoltunk hogy ne ide sz.rassa már a kutyáját mert undorito. ebböl se értett.. és a szomszéd kisgyerekek bosszubol felszedték a sz.rt és a háza elé dobálták.
plusz.. én megkértem egyik ismerösömet mikor egy bulibol jöttünk haza hogy.. szépen diszitsen már egyet a kapu elé(ha értitek:D) lehet elég primitiv, sőt tuti. de aki olyan undorito és pofátlan hogy többszöri figyelmeztetés után se "viselkedik" megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!