Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mért kopaszodok 19 évesen?

Mért kopaszodok 19 évesen?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és észrevettem, hogy erősen kopaszodok ( a fodrászom is szolt). Nem könnyen észrevehető a hajvobalamon, de lehet látni, hogy szép lassan felfogja venni az "M" formát és elkezdett ritkulni mundenhol a hajam. A családban senki sem kopasz és a fejbőröm sokszor fájni szokott ezért gondolom, hogy ez nem normális kopaszodás....

Van ötletetek mi lehet?

( vérvizsgálaton voltam más miatt és mindent rendben találtak )

2017. febr. 25. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Egy hormon vizsgálat nem artana
2017. febr. 25. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Elvileg az is rendben van. ( vizelet vizsgálat is volt, elfelejtettem leírni )
2017. febr. 26. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:
61%
Az örökletes betegségek, vagy a kopaszodás nem feltétlenül jelenti azt,hogy a még élő közvetlen családtagokra "ütünk". Az ilyen,ahogy mondani szokták " heted iziglen is kijön". Tehát az,hogy az apukád,nagypapád nem kopaszodik,még nem zárja ki,hogy örökölted ezt a hajlamot. Mivel fáj a fejbőröd is ettőlk függetlenül jó lene elmenned bőrgyógyászhoz (lehetőleg olyanhoz,aki "hajgyógyász" is).Ha rákeresel a neten talász ilyet sokat.
2017. febr. 26. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!