Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? Orvoshoz nem...

Mit csináljak? Orvoshoz nem szeretnék menni és a szüleimnek se szólni.

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Szeretem kiverni, de néha különféle modon az élmény fokozásáért van, hogy fedugok magamnak valamit. Elöbb egy fél literen kis pet palackot probwltam, de nem ment föl végül felment erőlködésből, de annyira, hogy utána nagyon elkezdett vérezni majdnem mindent összevéreztem és közvetlen utána nagyon tág is volt mostmár az visszament. De tényleg nagyon vérzett és nem élénk piros vér volt. Most ha megtörlöm még mindig véres a wc papír, de nemtudom, hogy vérzik e még vagy csak bent maradt a vér. A lyukam elejénél érzem a fájdalmat inkább. Ez a táguálstól lehet? Hogy nagyon kitágult? Mit tudok csinálni?

#lyuk #vér #élvezet #eleje #pet palack #lyuk eleje #maszturbálws
2017. febr. 18. 23:38
1 2 3
 21/22 szamo77db ***** válasza:
59%
Az rendben van, hogy a végbél és környéke sokaknál erogén zóna. Nálam is. De én egyszerű ceruzánál vastagabbat soha nem dugtam oda magamnak. És még azt is bekentem valamilyen síkos dologgal, ha mással nem, kézápoló krémmel. Kívánom, hogy minél hamarabb meggyógyulj. És ha megint dédelgeted a végbelednél magad (miért is ne, nincs abban semmi rossz), gondold át, hogy mivel csinálod! Vigyázz magadra!
2017. febr. 21. 10:10
 22/22 A kérdező kommentje:
Tisztelem az öszinteséged. Köszi. Hát mostnár alig érzem csak a wc-zés ami kicsit nehézkesebb.
2017. febr. 21. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!