Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? Orvoshoz nem...

Mit csináljak? Orvoshoz nem szeretnék menni és a szüleimnek se szólni.

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Szeretem kiverni, de néha különféle modon az élmény fokozásáért van, hogy fedugok magamnak valamit. Elöbb egy fél literen kis pet palackot probwltam, de nem ment föl végül felment erőlködésből, de annyira, hogy utána nagyon elkezdett vérezni majdnem mindent összevéreztem és közvetlen utána nagyon tág is volt mostmár az visszament. De tényleg nagyon vérzett és nem élénk piros vér volt. Most ha megtörlöm még mindig véres a wc papír, de nemtudom, hogy vérzik e még vagy csak bent maradt a vér. A lyukam elejénél érzem a fájdalmat inkább. Ez a táguálstól lehet? Hogy nagyon kitágult? Mit tudok csinálni?

#lyuk #vér #élvezet #eleje #pet palack #lyuk eleje #maszturbálws
2017. febr. 18. 23:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egy érett, tapasztalt nő vagyok, talán tudok Neked segíteni.

A gyógyszertárban tudsz venni aranyér elleni kúpot és kenőcsöt. Nem kell hozzá recept.

Nyugodtan mondhatod azt, hogy a nagypapád küldött, mert néha, székletürítés után, egy kicsit vérzik az aranyere.

Olyan kúpot és krémet fognak neked ajánlani, ami gyógyítja a sebet és fertőtleníti is egyben!

Ezután egy ideig meg kell kímélni a popódat. :-)

A jövőben, ha továbbra is kívánod, célszerű beszerezni egy vibrátort, amelyik nem túl nagy méretű, inkább kellemes. Egy kis síkosító segíthet a biztonságos behatolásban!

A kezdetben gyengéd, lassú mozdulatokkal izgasd a popódat, és később egyre mélyebbre és mélyebbre biztonságosan benyomhatod.

Egy olyan vibrátort válasszál, amelyik nem csak műanyagból, hanem gumiból is készült, nem merev, hanem egy kicsit hajlékony. Sokkal élvezetesebb élményt nyújt, a kemény, merev tárgyaknál. Képzeld el, hogy valaki az úját dugja fel a popódba, és bent mindenféle irányba mozgatja. Ehhez hasonló, nagyon kellemes érzés...

Jobbulást!

2017. febr. 19. 01:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Csak hétvége van a gyógszertár hátfőn nyit akkor meg suli van. :(((
2017. febr. 19. 01:51
 13/22 anonim ***** válasza:
31%

Ha már orvos,akkor proktológiai szakrendelés .

Ez így már nem az urológia szakterűlete .Ide járnak mind azok,akiknek valamilyen végbél gondjuk van .

SztK betegfelvételénél megmondják kell e beutaló.

2017. febr. 19. 10:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi gond nem lesz már. Már elált a vérzés csak még fáj egy kicsit. De azért annyira, hogy űriteni nem tudok, mert lehet attól is fáj, hogy nyomja.
2017. febr. 19. 11:27
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
Egy ideig fájni is fog,mert nem csak a végbél sérült,hanem a záró izmok is .Ha fáj,ha nem,wc re menni kell.Különben a széklet besűrösödik ,és újabb gondok jöhetnek .
2017. febr. 19. 12:10
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a végbél nem sérült. Csak a záróizmok az vérezhetett ennyire. De majd elmúlik.
2017. febr. 19. 12:22
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Többet ne dugj bele ilyeneket. Csak tompa es rugalmas de nem szakadó dolgokat. Legjobb lenne vmi dildo, de még csak 17 vagy nem vehetsz szexuális segédeszközt, de rendelni már tudsz. A vérzés miatt lehet el kellene menni orvoshoz. De nem néztem mikor írtad ki a kérdést.
2017. febr. 20. 00:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, többet nem csinálok ilyet. És ez szombat(2017.02.18) este történt 23 óra fele. Mostmár nem vérzik csak fáj. Szóval az űrítés nehézkes.
2017. febr. 20. 05:27
 19/22 szamo77db ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy jut eszébe valakinek ilyesmi. Tiszta őrület!
2017. febr. 20. 15:48
 20/22 A kérdező kommentje:
Hidd el már én is megbántam. Hülye voltam nem kicsit.
2017. febr. 20. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!