Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? Orvoshoz nem...

Mit csináljak? Orvoshoz nem szeretnék menni és a szüleimnek se szólni.

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Szeretem kiverni, de néha különféle modon az élmény fokozásáért van, hogy fedugok magamnak valamit. Elöbb egy fél literen kis pet palackot probwltam, de nem ment föl végül felment erőlködésből, de annyira, hogy utána nagyon elkezdett vérezni majdnem mindent összevéreztem és közvetlen utána nagyon tág is volt mostmár az visszament. De tényleg nagyon vérzett és nem élénk piros vér volt. Most ha megtörlöm még mindig véres a wc papír, de nemtudom, hogy vérzik e még vagy csak bent maradt a vér. A lyukam elejénél érzem a fájdalmat inkább. Ez a táguálstól lehet? Hogy nagyon kitágult? Mit tudok csinálni?

#lyuk #vér #élvezet #eleje #pet palack #lyuk eleje #maszturbálws
2017. febr. 18. 23:38
1 2 3
 1/22 RRR ***** válasza:
90%

Menj dokihoz,mert nem csak kifelé vérezhetsz ,hanem befelé is

a fertőzésveszélyről nem is beszélve

Ne sumákold el,mert nagy bajod lehet,ha már hülye voltál vállald is fel!!!

2017. febr. 18. 23:41
 2/22 A kérdező kommentje:
Tudom azt kéne, mert nagyon hülyes voltam. De megbántam és segítséget szeretnék kérni mit csináljak.
2017. febr. 18. 23:42
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nagyon elmenni. Nem hiszem, hogy lenne belső vérzésem. Inkább a lyuk közelébben fáj amugy is. Az is lehet, hogy amikor belement annyira kitágitotta, hogy attól elpattant egy ér?
2017. febr. 18. 23:46
 4/22 RRR ***** válasza:
79%

Bármi lehetséges,de ne várd,hogy támogassalak,abban hogy ne menj el az ügyeletre

ha bevállalsz egy fertőzés lehetőségét,meg hogy kakilásnál újfent bereped,akkor ülj a mogyoróidon

Csak azt tudnám,akkor minek tetted fel a kérdésed,ha már eldöntötted mit csinálsz.........???

2017. febr. 18. 23:49
 5/22 A kérdező kommentje:
Igazából azt szeretném, hogy van e valami amivel itthon kezeljem vagy orvoson kivül tudnék e valamit csinálni.
2017. febr. 18. 23:51
 6/22 RRR ***** válasza:
82%
Te semmit ,mert látni kellene a sérülést apukám,fogd már fel!!!!
2017. febr. 18. 23:52
 7/22 anonim válasza:
63%
Velem megesett már az is hogy székrekedéses erőlködéstől lett kicsit véres, szerintem nem csak egy ér pattant ott el, egyenlőre ne csesztesd a lyukat és egy darabig hanyagold a dolgok feldugdosását. Mosd meg jól hogy kisebb legyen a fertőzésveszély és ha biztos nem akarsz gennyes sebeket a lyuk köré vagy belülre ajánlott az orvos. Ha nem mész semmiképp sem orvoshoz akkor meg reménykedj hogy gyorsan regenerálódsz eléggé ahhoz hogy a következő székletürítésnél már ne legyen ott nyílt seb.
2017. febr. 18. 23:54
 8/22 anonim válasza:
79%

Tényleg menj el orvoshoz. Szüleidnek nem kell tudni róla, orvos nem mondhatja el. Urológushoz menj, ne a háziorvosodhoz, akkor még kisebb az esélye, hogy kiderül.

Komoly bajod lehet, belső vérzés halált is okozhat. Hülye voltál, de ez apróság, orvos sok ilyet látott már. Ne csinálj még sokkal nagyobb hülyeséget azzal, hogy a szégyenérzeted miatt nagy bajba kerülsz!

2017. febr. 18. 23:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Igazából ezt az egészet annak köszönhetem, hogy néha annyira vágyom az szexre és annyira felizgatnak a csajokról a képek, hogy egyszerűen nem tudok ésszerűen gondokkodni néha ezért történt ez is.
2017. febr. 19. 00:30
 10/22 anonim válasza:
71%

Menj urológiai rendelésre. Sok vadidegen férfi millió egy panasszal. Senki nem tud semmit. Bemész, esetleg a dokinak halkan megmondod mi történt. Ő megvizsgál, és rendben lesz minden. Orvosi titoktartas, nem mond semmit senkinek. Ennyi.

Hidd el annyi baromsággal zaklatják őket, nem lesz több mint pillanatnyi furcsaság a baromságok tengerében

2017. febr. 19. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!