Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a helyzet azzal a férfival,...

Mi a helyzet azzal a férfival, aki nem tud állva pisilni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 15:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tanultam meg kiskoromban. Már próbáltam többször és magamat lepisiltem. De én a nyílvános WC-re ráülök mindig (nyílván ami levan pisilve és kakilva arra nem) és még semmi bajom nem volt.
2017. febr. 11. 15:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?Igénytelen vagy ha ráülsz ilyen wc-re.Csupa baci az egész.
2017. febr. 11. 15:50
 13/18 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, tudom, hogy baci az egész, de nem lesz tőle bajod. (Legalább is nekem nem volt sosem, mivel ha valaki rendesen tisztálkodik, akkor most mi baja lehet?) (Nyílván ha a fenekemen seb van, akkor nem ülök le akárhova.)
2017. febr. 11. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Jézus.Bőven le van pisilve,kakilva a nyilvános wc attól hogy nem látod azt,tele van ilyen mocsokkal.Mások mocskába ülsz bele.Ez undorító és ki tudja mik vannak még ott.

Hogy a fenébe hogy 19 éves nem tudsz állva pusilni?

Most komolyan 2-3 éves gyerek okosabb,ügyesebb nálad,meg egy mozgássérült?

Azta beleülsz mások piszkába.Ez nagyon gáz.

Màs is tudja hogy még erre se vagy képes?

Ha mások nem tudják,ne is mond nekik még szívatnának.

Ez gáz,nagyon gáz.

2017. febr. 11. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Ne szívass,ez biztos kamu,ennyire nem lehetsz sötét.Attól hogy nem làtod a nyomokat azok a wc-k még koszosak.Ne legyél ennyire igénytelen.
2017. febr. 11. 16:14
 16/18 A kérdező kommentje:

A nyomokat lehet látni, ha olyan szemszögből nézzük. (Tehát úgy vetül vissza a fény a felszínéről akkor lehet látni, mint az újjlenyomatot.)

Ha ezek ritkák, akkor nem gáz a helyzet, illetve nem is érdekel, nincs bőrbetegségem és nem is lesz ettől, mivel jó alaposan tisztálkodok (nem használok tusfürdőt, hanem baba lanolinos szappan az egész testre).

2017. febr. 11. 16:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Illetve ha belegondolunk, akkor senki (vagy legalábbis kevés ember) sem ül rá, mivel mindenki azt hiszi hogy mások rá ülnek. Nem?
2017. febr. 11. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
Koszos wc-től nem lesz semmi bajod. Ha nekünk nőknek nem, akkor neked sem.
2017. febr. 11. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!