Mikor kezd el nőni a hónaljszőr?
A keresztfaterod valószínűleg felnőtt,nagykorú ember,de mivel alacsony nővésű ezért gyerekként neki is később indultak be a folyamatai nagy valószínűséggel,bár nyugodtan letagadhatja,mert ezzel senki nem dicsekszik.De ha nem is nő meg valaki azért 16 éves korára beindulnak a folyamatok,még a szószerint, liliputiaknál is.
Aki kisnövésű gyerekként,mert gyerekről van szó,nem nagykorú személyről azoknak elég nagy százalékban
később indulnak meg a biológiai folyamatai,itt is erről van szó.
Felnőtt nagykorú személyeket ne keverjünk ide.Meg a kisember nagybottal járt se,hisz ez a mondás a férfiakra van,nem gyerekekre,és csak mondás,ott is van fejlettlen és fejlett mérettel rendelkező is.
A későn érőknél ha megfigyeltétek volna mind alacsonyabb volt az átlagnál,akár évekkel lemaradva kortársainál és mivel sokszor még tininek feleltek meg magasságra így odalennt is annak feleltek meg és sok csupasz volt akár 16 évesen is.
Magas v. normális magasságú gyereknél későnéréssel még nem talátlkoztam,csak alacsonyakkal,szóval kisnövésűek gyakorta = a későnérőkkel.
Szia !
Én 12 vagyok és hát már van fanszőröm rendessen és a hónaljszőröm is nő !
Sztem azért jobb ha késöbb nő mert néha ciki , de sztem mindenkinek más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!