Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más is van, aki ritkábban...

Más is van, aki ritkábban fürdik mint hetente 1x?

Figyelt kérdés
Én egyrészt lusta vagyok, másrészt igénytelenség, de alapból sem szerettem fürdeni soha. Érdekelne, hogy mások is vannak-e ezzel így mint én. 22/F

2017. febr. 1. 06:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Más a** napi
2017. febr. 1. 14:09
 12/19 anonim ***** válasza:
És hogy fogod, mire fogod a gyerekedet megtanítani, ha lesz???
2017. febr. 2. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Ennek nem lesz, mert normális nő meg se közelíti :D
2017. febr. 3. 06:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is ezt írtam, erre töröltette a válaszomat!
2017. febr. 3. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:

De azért fogat mossál esténként, mert elveszíted a fogaidat, és ha egy is kilyukad, rögtön tömesd be!! Az még nem fáj, ha kicsi a luk. Ha már nagyobb a lyuk, és félsz elmenni a fogorvoshoz, akkor kérjél a fúráshoz injekciót!

Viszont nézd meg a felkarod külső részét. Tiszta röcsök lehet. Ilyen azoknak, akik nem mossák szappannal legalább egy héten kétszer-háromszor. Aki ért hozzá, tudja, hogy miért olyan a karod, amilyen. És a lábszárad is.

2017. febr. 4. 10:21
 16/19 A kérdező kommentje:
nincs semmi se a karomon, se lábszáron. nincsenek lyukas fogaim, kb minden reggel és este mosom
2017. febr. 4. 10:32
 17/19 A kérdező kommentje:
#14 csak a paraszt, provokáló hozzászólásokat töröltetem
2017. febr. 4. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy rücskös a bőröd a karodon, de lehet, hogy a szőrtől nem látod. Tükörrel nézd meg a karod külső felső részét. Piros kis pöttyöket látsz.
2017. febr. 5. 09:51
 19/19 A kérdező kommentje:
egyáltalán nincs semmi ilyesmi sehol és nem vagyok annyira szőrös típus h ne látnám tőle
2017. febr. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!