Más is van, aki ritkábban fürdik mint hetente 1x?
Figyelt kérdés
Én egyrészt lusta vagyok, másrészt igénytelenség, de alapból sem szerettem fürdeni soha. Érdekelne, hogy mások is vannak-e ezzel így mint én. 22/F2017. febr. 1. 06:53
12/19 anonim válasza:
És hogy fogod, mire fogod a gyerekedet megtanítani, ha lesz???
13/19 anonim válasza:
Ennek nem lesz, mert normális nő meg se közelíti :D
14/19 anonim válasza:
Utolsó, én is ezt írtam, erre töröltette a válaszomat!
15/19 anonim válasza:
De azért fogat mossál esténként, mert elveszíted a fogaidat, és ha egy is kilyukad, rögtön tömesd be!! Az még nem fáj, ha kicsi a luk. Ha már nagyobb a lyuk, és félsz elmenni a fogorvoshoz, akkor kérjél a fúráshoz injekciót!
Viszont nézd meg a felkarod külső részét. Tiszta röcsök lehet. Ilyen azoknak, akik nem mossák szappannal legalább egy héten kétszer-háromszor. Aki ért hozzá, tudja, hogy miért olyan a karod, amilyen. És a lábszárad is.
16/19 A kérdező kommentje:
nincs semmi se a karomon, se lábszáron. nincsenek lyukas fogaim, kb minden reggel és este mosom
2017. febr. 4. 10:32
17/19 A kérdező kommentje:
#14 csak a paraszt, provokáló hozzászólásokat töröltetem
2017. febr. 4. 10:33
18/19 anonim válasza:
Biztos, hogy rücskös a bőröd a karodon, de lehet, hogy a szőrtől nem látod. Tükörrel nézd meg a karod külső felső részét. Piros kis pöttyöket látsz.
19/19 A kérdező kommentje:
egyáltalán nincs semmi ilyesmi sehol és nem vagyok annyira szőrös típus h ne látnám tőle
2017. febr. 6. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!