Más is van, aki ritkábban fürdik mint hetente 1x?
Figyelt kérdés
Én egyrészt lusta vagyok, másrészt igénytelenség, de alapból sem szerettem fürdeni soha. Érdekelne, hogy mások is vannak-e ezzel így mint én. 22/F2017. febr. 1. 06:53
2/19 anonim válasza:
A szagod nem zavar? Ne mondd, hogy nincs mert van.
3/19 A kérdező kommentje:
#1 - nem igazán volt, de nem is nagyon keresek. jól elvagyok szólóban.
#2 - ha zavarna, akkor tennék ellene
2017. febr. 1. 07:02
4/19 anonim válasza:
És nem túrósodik be a farkad? 😅😅☺☺
5/19 A kérdező kommentje:
#4 - de igen
2017. febr. 1. 07:08
6/19 anonim válasza:
És amikor mégis megfürdöl nem érzed jobban magad?
7/19 A kérdező kommentje:
#6 - nem, semmivel nem érzem magam jobban vagy rosszabbul
2017. febr. 1. 08:36
8/19 anonim válasza:
Ez kamu kérdés, nem?
Egyébként apám mióta nyugdíjas, nagyon nagy bukéja van. Rám nem hallgat, csak ordít, anyámat meg nem igazán zavarja. Fogat is csak hetente mos.
9/19 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés
2017. febr. 1. 10:25
10/19 anonim válasza:
Más napi fűrdés,és más a napi tisztálkodás .A napi fűrdést 1 bőrgyász sem fogja ajánlani .A napi fürdéssel gyengitve van a bőr ellenálló képessége,bár milyen fertőzés könnyen megül rajt .Most lehet menni a bőrgyógyászhoz,és kérdezni őt a napi fűrdésről .Nagyon el lennének csodálkozva az eddigi válaszadók .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!