Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi bajom lehet további itt lent?

Mi bajom lehet további itt lent?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) először is 15 éves fiú vagyok és 3 napja elkezdett fájni a bal herém csak enyhén és ma már éreztem a bal alhasomban is kisebb fájdalmat illetve a combtőnél a herémen nem találtam elváltozást csak az alján kisebb dudort.Az orvosoktól nagyon írtózok főleg a beavatkozásoktól :( kérlek segítsetek a válaszokat előre is köszönöm :)
2016. nov. 11. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A here viszér, ami csak a bal herén fordul elo, az ún. varycocele általában csak megterhelés után fáj és érezheto...egy ismerosomnél úgy diagnosztikálta az orvos, hogy vizsgálás elott 10 dreppet kellett csinálnia...próbáld meg aztán tapogassd ki...akkor már érezzhetonek kell lennie...
2016. nov. 14. 17:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a komoly és értelmes válaszokat már elég rég elmúlt a fájdalom ,,hála istennek"
2016. nov. 23. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!