Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha megkóstolom a saját spermám...

Ha megkóstolom a saját spermám lehet valami bajom belőle? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Meg szeretném kóstolni a spermám,csak nem merem,attól a gondolattól,hogy több milliárd spermium van egy darab cseppben, és engem taszít az,hogy olyan apró egysejtűek(?) lennének a számban,torkomban,gyomromban.

2016. okt. 16. 12:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira sok nincs. Ha viszolyogsz tőle, akkor ne tedd. Bajod nem lesz belőle. Akár autófellációval is próbálkozhatsz, amennyiben elég hajlékony vagy hozzá.
2016. okt. 16. 12:47
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Nem egysejtűek,hanem sejtek.

Amúgy,csak,hogy tudd,az emberen/ben rengeteg baktérium van: bőrflóra,szájflóra,bélflóra...

2016. okt. 16. 12:47
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, csak az ember beleiben van vagy 10 kg baktérium! Ráadásul a spermium az emberi szervezet legkisebb sejtjei közé tartozik, úgy tudom. Tehát elméletileg kisebb mint akármelyik baktérium (a vírusoknál értelemszerűen nem kisebb).

Én már megkóstoltam a sajátomét, mert még régebben az osztálytársaim is mondták, hogy már megkóstolták a magukét, és akkor bátorságot kaptam, hogy nem gáz, bár tőlük függetlenül is lehet, hogy megkóstoltam volna. Nekem iszonyatosan kaparta a torkomat. Sőt, csípett és fájt is. Nem volt gyulladt a torkom, tehát fogalmam sincs miért.

2016. okt. 16. 12:53
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Cirmoscica írta a bacikat: létezni sem tudnánk nélkülük. Van amelyik betegít, az igaz.
2016. okt. 16. 12:53
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

Miért, szerinted a csajoknak lesz tőle valami bajuk?

Viszont pont azért jó, ha legalább egyszer te is lenyeled, hogy tudd, mire kéred a csajodat. Egyből másképp fogsz viszonyulni a kérdéshez.

Amúgy nem hogy nem ártalmas, tulajdonképpen tömény fehérje és vitamin az egész, inkább mondanám egészségesnek, mint ártalmasnak.

Minden, ami a szádba vagy a torkodba kerül, több millió apró sejtből áll, és azokat sem érzed. (Kivéve a tojás, mivel az egy nagy petesejt).

2016. okt. 16. 12:59
 6/22 anonim ***** válasza:
A gyomorsav egyebkent egybol kinyirja oket, ha ez vigasztal. Amugyis minden sejtekbol van szinte. A zoldsegek, gyumolcsok, hus, minden amit megeszel. A levego is tele van bakteriumokkal, virusokkal. Te is eleve tele vagy veluk, mert kellenek, hogy mukodjon a szervezet, az emesztes, kivalasztas, az immunrendszer, verkeringes minden...
2016. okt. 16. 13:09
 7/22 anonim ***** válasza:
67%

Semmi bajod nem lesz.

Én évek óta úgy masztizok, hogy leszopom magam, és le is nyelem a végén a spermámat. :) Semmi bajom nem volt még tőle. :)

2016. okt. 16. 21:08
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
A sajátod, te termelted, miért undorodsz magadtól?
2016. okt. 17. 13:40
 9/22 A kérdező kommentje:
Akik privátban írtak azoknak üzenném,hogy 16 éves vagyok.
2016. okt. 18. 16:15
 10/22 A kérdező kommentje:
Csak akkor van bennem az,hogy megkóstolnám,amikor nagyon kanos vagyok,miután elélveztem,azután meg teljesen elmegy a kedvem tőle,hogy megkóstoljam.
2016. okt. 18. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!