Ha megkóstolom a saját spermám lehet valami bajom belőle? (Bővebben lent. )
Nem.
Nem egysejtűek,hanem sejtek.
Amúgy,csak,hogy tudd,az emberen/ben rengeteg baktérium van: bőrflóra,szájflóra,bélflóra...
Kérdező, csak az ember beleiben van vagy 10 kg baktérium! Ráadásul a spermium az emberi szervezet legkisebb sejtjei közé tartozik, úgy tudom. Tehát elméletileg kisebb mint akármelyik baktérium (a vírusoknál értelemszerűen nem kisebb).
Én már megkóstoltam a sajátomét, mert még régebben az osztálytársaim is mondták, hogy már megkóstolták a magukét, és akkor bátorságot kaptam, hogy nem gáz, bár tőlük függetlenül is lehet, hogy megkóstoltam volna. Nekem iszonyatosan kaparta a torkomat. Sőt, csípett és fájt is. Nem volt gyulladt a torkom, tehát fogalmam sincs miért.
Miért, szerinted a csajoknak lesz tőle valami bajuk?
Viszont pont azért jó, ha legalább egyszer te is lenyeled, hogy tudd, mire kéred a csajodat. Egyből másképp fogsz viszonyulni a kérdéshez.
Amúgy nem hogy nem ártalmas, tulajdonképpen tömény fehérje és vitamin az egész, inkább mondanám egészségesnek, mint ártalmasnak.
Minden, ami a szádba vagy a torkodba kerül, több millió apró sejtből áll, és azokat sem érzed. (Kivéve a tojás, mivel az egy nagy petesejt).
Semmi bajod nem lesz.
Én évek óta úgy masztizok, hogy leszopom magam, és le is nyelem a végén a spermámat. :) Semmi bajom nem volt még tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!