Pénteken semmi bajom, másnapra fájó hát, vasárnapra térd, hétfő lapocka, keddre sarok fájdalom. Mitől?
Figyelt kérdés
Peneteken nem volt semmi bajom
Reggel hatfajasra kelteeem ott derektajon hatul
Eltelt a nap, nem volt joerzes de kibirhato..
vasarnap reggelre ebredeskoor ugy fajt a terdem hogy kinyujtani/hajlitani nem birtaam csak ha kezzel rasegitettem.
Hetfon munkaban elvoltam
Napkozben a terdfajas elmult a lapockam fajt nagyon mintha becsipodott volna valami ideg. (Nem volt ilyenhez meg szerencsem csak tipp)
Gondoltam a foldonalvas jot tesz majd, mert itt a szallason (hetfotol pentekig) nagyon puhaa rugos ágyam van.
Valamivel javult is a hatam, terdem egyaltalan nem faj, de most kedd reggel a sarkaam olyan hogy labujjhegyre birok allni, de ellentetes iranybaa (mintha a sarkamra akarnek allni)ar nem birom hajlitani a bokam csak fajdalmak árán
2016. okt. 26. 06:48
1/3 anonim válasza:
Nem volt a közelmúltban kullancscsípésed?
2/3 A kérdező kommentje:
Neeem
2016. okt. 26. 09:51
3/3 anonim válasza:
Én azért elmennék orvoshoz. Az a közelmúlt hónapokat is jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!