Váll és hát fájásra kineziológiai tapasz szeretnék. Veszprémben ki tudná jól felrakni megfizethető áron? Vagy most a lidl-ben is kapható azt érdemes megpróbálni saját magamnak otthon?
Figyelt kérdés
Múlt héten vagy 1,5 hete kezdett el fájni. Múlt héten csütörtökön Pesten voltam és ott 1 órát kellett állnom és a táska pántja azon a vállamon volt és annyitól is fájt, utána átraktam másik vállra ugyan úgy fájt utána. Tegnap voltam megmasszíroztatni ott utána jó lett, aztán este a hátam/ lapocka meg a vállam is fájt ha hanyatt feküdtem. Ez reggelre csak rosszabb lett. Kaptam rá váll lazítós stb. feladatokat ezektől kicsit jobb lett, de eléggé fáj és szinte mindentől.2016. júl. 28. 10:19
1/5 anonim válasza:
Szia, Herenden tudom ajánlani neked Bezerédy Tündét. Ő gyógymasszőr és foglalkozik tapaszolással is. Nagyon jó! Facebookon is megtalálod! :) Remélem segítettem.
2/5 A kérdező kommentje:
Mivel szinkronúszok és van sima úszás is. És fáj, meg húzódik a felkarom. De akkor ezt a tapaszt lehet rakni a váll, hát ha kell kar részre?
2016. aug. 3. 14:47
3/5 anonim válasza:
nézz utána váll, hátedzésnek, többet ér az izom, mint tape.
Ne írd, hogy az úszástól izmos vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
De sajnos ha használni kell fáj... Persze csinálom a lazító, nyújtó gyakorlatokat is. De erősíteni nem bírok, mert egyszerűen fáj. Az edző, meg egy masszőr is azt mondta, hogy kíméljem...
2016. aug. 4. 12:29
5/5 anonim válasza:
az úszás terheli a legjobban, súlyzóval soha nem csinálunk olyan karcsavarásokat, mint pl a gyorsúszásban
Jóhogy azt mondják, hogy kíméld, így nem fognak bajba kerülni, csak közük sincs hozzá.
A nyújtás semmire se jó, de edzés előtt még káros is, mert nincsennek bemelegedve, áhhh.
Próbáltad már edzeni? Súlyzóval? Szabályosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!