Autóval hova érdemes menni külföldre ami megfizethető és homokos a tengerpartja?
"ami megfizethető és homokos"
Vigyél innen egyet...
Olaszország. Az van legközelebb, semmivel nem drágább, mint pl Horvátország, és kicsit rendezettebb meg kulturáltabb mint a keleti országok.
Én már 6 vagy 7-szer voltam, de nem tudom megunni. Olaszban a túristák 90%-a olasz és német, tavaly voltam horvátban is (tudom, az nem homokos), és ott jóval több balknáni arc volt, meg egy-két cigány család a tengernél. Ugyanannyiba került a szállás, mint olaszban, de este 8-ra elfogyott a meleg víz :) A bárban volt egy féle horvát csapolt sör, kb 800Ft / korsó.
Montenegró:
"Velika Plaža (Nagy-strand)
A Velika Plaža mindössze 5 km-re található Ulcinj központjától.
Ez Montenegró leghosszabb, egybefüggő HOMOKOS STRANDJA.
A Djerane foktól (Porto Milena kikötőjétől, ahol fából készült halászkunyhók sorakoznak, melyeket a helyiek “kalimera”-nak neveznek) az Ada Bojanáig húzódik és végig nagyon finom szemcséjű homok borítja."
"Ada Bojana Beach
Meztelen sziget, a nudisták paradicsoma.
Az Ada Bojana strandja a Velika Plaža folytatása és a Bojana folyó választja el attól.
Ugyanolyan finom HOMOKOS STRAND, mint a Nagy-strand.
A háromszögletű Ada Bojana sziget teljes tenger felőli partján húzódik végig mindösszesen 2880 m hosszan, befogadóképessége kb. 13.000 fő."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!