Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Most mi bajom lehet? További...

Most mi bajom lehet? További lent?

Figyelt kérdés
170 cm magas vagyok és átlagos súlyom: 52 kg, 20 éves lány vagyok. Most híztam 6 kg (58 kg vagyok jelenleg) egész gyorsan pedig nálam ez ritka, nagyon nehezen tudok hízni. Lassan 1 éve szedek fogamzásgátlót de a hízás nem ennek tudható be. Mostanában sokat eszek, és van, hogy este is. Nem foglalkoztam a rám szabadult 6 kg-al mivel elfér rajtam. A popsimra is ment végre van valami formája, a hasamra is ment, és kicsi a mellemre is kezd. Ennek nagyon örülök. Viszont mostanában a székletem híg és észrevettem, hogy a tejes dolgoktól de szinte azonnal. Joghurtot szoktam enni, most fagyi szezon van azt is eszek, tegnap ettem tojássalátát és egy pár óra alatt átszalad rajtam :/ Félek, hogy így hamar le is fogok fogyni :( Miért nem bírja a szervezetem? Régen nem volt ilyennel gond.
2013. ápr. 21. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg attól híztál, hogy többet ettél. Bár a normál súlyod ilyen magasságnál minimum 57-58 kg, szóval semmi gáz nincs. Lehetséges, hogy tejérzékeny vagy. Én is az vagyok, bár én kipattogok meg fulladok, de például anyukámnak meg görcsöl tőle a hasa, úgyhogy lehet, hogy nálad meg így jön elő. Érdemes elmenni allergiavizsgálatra, és ha tényleg érzékeny vagy rá, joghurtot és fagyit sem tanácsos enni, de néha egy kis sajt vagy túró nem fog megártani, attól nekem sincs bajom. Tej helyett pedig kipróbálhatod a szójatejet, de ne sokat, mert sok benne a hormon!
2013. ápr. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!