Mi lehet a bajom? Esetleg valami vírus?
Bocsánat, hogy off leszek, de ehhez az iskolitisz undoritiszhez kell hozzászólnom.
Én is felnőttként jöttem rá, hogy bár ugyan rettentő bűntudatok és pesszimista lelkifurdalások közepette kellett röstellnem magam gyerekként az iskolaundorért, hogy voltaképpen az nem a gyerek hibája, hanem a szarul szervezett oktatásé és a figyelmet őszintén lekötni képtelen iskoláé és tanároké.
A gyerekeket úgy kellene oktatni, olyan környezetet kellene teremteni, amibe örömmel jár, nem kényszernek éli meg. Ennyi.
Igen ez a legjobb gyógymód erre a betegségre ezzel teljesen egyetértek.
Hallottam olyan tanárról aki olyan szenvedéllyel oktatott hogy sose kellett házi feladatot feladnia mert a gyerekeknek nem győztek utána olvasni.
Viszont a kérdést megát nem értem. Tényleg virusra utal a tünet ami kezelése bőséges folyadék és pihenés na de én mechanikai műszerész vagyok, esetleg csontkovács és lódoktor, de a virusokhoz nem értek. Jobb lenne ez ügyben valami virusszakértőt felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!