Húspénisz és vérpénisz. Tényleg van ilyen?
Figyelt kérdés
Mindenki pénisze más, nem hiszem, hogy így be lehetne sorolni az összeset. Én az enyémet például nem tudom egyikbe se besorolni.
16/f
2016. okt. 16. 22:03
2/6 anonim válasza:
Tenyleg van. A tied is valamilyen, ezt eleg konnyu eldonteni.
3/6 anonim válasza:
Nekem azt mondja a csajom hogy az enyém csont.
4/6 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy van határeset :) Miért ne lehetne, hogy mondjuk 1,1 és 3,0 között bármilyen szorzóval történhet hossznövekedés? Nem tűnik reálisnak, hogy egy szakaszon ki van hagyva a dolog, bár azt se tudom, hogy van-e éles határ a definícióban ;)
Amire vannak kategóriák s azok élesen elválnak, ott általában vannak olyanok, akik egyikbe sem sorolhatók be. Testalkat, vérmérséklet, extro/introvertáltság, semmi nem olyan egyszerű ennél a jópármilliárd embernél...
5/6 anonim válasza:
S a nemet még nem is írtam, abból sem 2 van, még biológiailag sem.
6/6 anonim válasza:
Nagyjából be lehet sorolni, bár igaz, nem minden esetben olyan könnyű, sőt vannak határesetek. De szerintem ez nem arról szól, hogy most melyik jobb vagy nem jobb, úgy is az a lényeg, hogy használod, nem? Ezek is csak olyan csoportok amik arra valók, hogy jobban "megismerd" a cuccod, és meg tudd magadnak magyarázni, miért van hogy x holmija ernyedten 3 cm, mereven pedig 15 cm - a tied pedig teszem azt, ernyedten 10 cm mereven pedig 13,5 cm. Miért, mekkora a tied?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!