Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húspénisz és vérpénisz....

Húspénisz és vérpénisz. Tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés

Mindenki pénisze más, nem hiszem, hogy így be lehetne sorolni az összeset. Én az enyémet például nem tudom egyikbe se besorolni.

16/f

2016. okt. 16. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
igen be lehet. Nekem vér.
2016. okt. 16. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Tenyleg van. A tied is valamilyen, ezt eleg konnyu eldonteni.
2016. okt. 16. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondja a csajom hogy az enyém csont.
2016. okt. 16. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy van határeset :) Miért ne lehetne, hogy mondjuk 1,1 és 3,0 között bármilyen szorzóval történhet hossznövekedés? Nem tűnik reálisnak, hogy egy szakaszon ki van hagyva a dolog, bár azt se tudom, hogy van-e éles határ a definícióban ;)

Amire vannak kategóriák s azok élesen elválnak, ott általában vannak olyanok, akik egyikbe sem sorolhatók be. Testalkat, vérmérséklet, extro/introvertáltság, semmi nem olyan egyszerű ennél a jópármilliárd embernél...

2016. okt. 16. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
S a nemet még nem is írtam, abból sem 2 van, még biológiailag sem.
2016. okt. 16. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából be lehet sorolni, bár igaz, nem minden esetben olyan könnyű, sőt vannak határesetek. De szerintem ez nem arról szól, hogy most melyik jobb vagy nem jobb, úgy is az a lényeg, hogy használod, nem? Ezek is csak olyan csoportok amik arra valók, hogy jobban "megismerd" a cuccod, és meg tudd magadnak magyarázni, miért van hogy x holmija ernyedten 3 cm, mereven pedig 15 cm - a tied pedig teszem azt, ernyedten 10 cm mereven pedig 13,5 cm. Miért, mekkora a tied?
2016. okt. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!