Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a vérpénisz és mien az a húspénisz?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mert egy kérdés kommentjei közt olvastam róla.Na és most kíváncsi lennék mikor számít húspénisznek és mikor számít vérpénisznek a farok . :)2009. dec. 14. 21:37
1/15 anonim válasza:
Röviden:
hús, ami egyébként is nagy(darab hús) és ha feláll nem nagyon nő
vér, ami nyugalmi állapotban kicsi, de ha belemegy a vér megnő
2/15 anonim válasza:
A vérpénisz azt jelenti, hogy önmagában kisebb és ha felizgul és megtelik vérrel, akkor lesz igazán nagy és éri el az igazi formáját. A húspénisz viszont már pihent állapotban is nagy és nem kell sok vér ahhoz, hogy felduzzadjon.
3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. dec. 14. 21:45
4/15 anonim válasza:
Hát most én is tanultam valamit.:)
5/15 A kérdező kommentje:
nekem lankadva 9,5 centi és állva 14-15 centi akkor ez melyikhez tartozik?
2009. dec. 14. 21:46
6/15 anonim válasza:
Létezik természetesen a kettő átmenete is, tehát a tiéd a kettő között van szerintem. Lankadtan szerintem átlag feletti a mérete, viszont felállva átlagos.
8/15 anonim válasza:
akkor mérd meg mikor usziba hidegviztől összemegy :D na hát akkor aztán észre se veszem hogy létezik, pedig amúgy minden oké és mereven 15,5-16 :)
9/15 anonim válasza:
9,5 ceni alaphelyzetben, akkor húspénisz.
Barátomé az a vérpénisz. :-) 3-4 centi alaphelyzetben ha megnő akkor 16 centi körül van. :)
10/15 anonim válasza:
Ha nekem 16,5 alapból, felállva 24centi akkor az melyik? Hús vagy vér?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!