A húspénisz vagy a vérpénisz a gyakoribb?
#3 hol olvastad hogy a hús pénisz a nagyobb.Én még erről sehol sem olvastam semmilyen felmérést sem
De az átlag méret sem tesz künlömbséget ebben .
Szerintem nem lehet átlagot mondani,mert elég kevesen fordulnak meg nyilvános zuhanyzókba és akiknek alíg 5 cm lóg a lába között azok nem is bíztos hogy annyira szívesen mászkàlna gatya nélkül.
Nem tudom már àltalánosban is boxerben lehetet látni nem 5 cm dákok vannak,középsuliba még inkább.
Akik képeket tesznek fel,vagy szívatás miatt kerülnek fel ott sem 5 cm kandikál.☺
Köszi válaszokat :)
Most kezdk el úszni, érdekelt.
Tegnap előtt volt a lifenetworkon egy angol orvos sorozat(valós,este 9 kor megy)és ott egy egyetemi focicsapathoz látogattak el és a here vizsgálat,here rák volt a téma,hogyan kell önvizsgálatot végezni és ott ledobta mindenki a törölközöt,általában az arcot nem,de a cerkákat láttatad☺
,egyiken bemutatták hogyan kell az önvizsgálatot csinálni 3s egy vérpéniszű sem volt,mindenkinek alap állapotban is mutatos mérete volt😄.
Én is mint írtam suliba is boxeren át általánosban és középsuliban látszot hogy húspéniszük van,nem kis 5 cm kukacka van ott:-)
De nekem a 50 éves rokonaim is húspéniszűek.
Kevés vérpéniszűt láttam eddig.
Kérdező neked mi van?Hány éves vagy?
Úszodába meg eleve gyorsan szoktak átöltözni,mert sietnek úszni,nem a másikét nézik a normálisak.
Aki meg szégyenlős a szekrény felé fordulva kapja át a gatyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!