Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A húspénisz vagy a vérpénisz...

A húspénisz vagy a vérpénisz a gyakoribb?

Figyelt kérdés
15/F
2015. febr. 9. 16:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Vér
2015. febr. 9. 16:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A vér.
2015. febr. 9. 16:09
 3/19 anonim ***** válasza:
41%
A vérpénisz gyakoribb,a húspénisz nagyobb...
2015. febr. 9. 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

#3 hol olvastad hogy a hús pénisz a nagyobb.Én még erről sehol sem olvastam semmilyen felmérést sem

De az átlag méret sem tesz künlömbséget ebben .

2015. febr. 9. 17:22
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
A vérpénisz a gyakoribb (egy uszodai öltözőkabinos F/54)
2015. febr. 10. 09:46
 6/19 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem nem lehet átlagot mondani,mert elég kevesen fordulnak meg nyilvános zuhanyzókba és akiknek alíg 5 cm lóg a lába között azok nem is bíztos hogy annyira szívesen mászkàlna gatya nélkül.

Nem tudom már àltalánosban is boxerben lehetet látni nem 5 cm dákok vannak,középsuliba még inkább.

Akik képeket tesznek fel,vagy szívatás miatt kerülnek fel ott sem 5 cm kandikál.☺

2015. febr. 10. 21:00
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat :)

Most kezdk el úszni, érdekelt.

2015. febr. 10. 22:22
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem valahol olyan kb 50-50% lehet az arány. Rendszeres járok sportolni így úszni is. Úgy vettem észre, hoyg az idősebbek közül sokaknak van vérpénisze a fiatalabb között meg inkább húspénisz van. A mai fiatalok néha elképesztő méretekkel rendelkeznek, ezt gatyán keresztül is lehet látni ahogy domborodik a csomagjuk. Amelyik meg meztelenül meg fürdeni ott néha még én is rosszul érzem magam :P
2015. febr. 11. 08:35
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Neked milyen van?
2015. febr. 11. 23:19
 10/19 anonim ***** válasza:
30%

Tegnap előtt volt a lifenetworkon egy angol orvos sorozat(valós,este 9 kor megy)és ott egy egyetemi focicsapathoz látogattak el és a here vizsgálat,here rák volt a téma,hogyan kell önvizsgálatot végezni és ott ledobta mindenki a törölközöt,általában az arcot nem,de a cerkákat láttatad☺

,egyiken bemutatták hogyan kell az önvizsgálatot csinálni 3s egy vérpéniszű sem volt,mindenkinek alap állapotban is mutatos mérete volt😄.

Én is mint írtam suliba is boxeren át általánosban és középsuliban látszot hogy húspéniszük van,nem kis 5 cm kukacka van ott:-)

De nekem a 50 éves rokonaim is húspéniszűek.

Kevés vérpéniszűt láttam eddig.

Kérdező neked mi van?Hány éves vagy?

Úszodába meg eleve gyorsan szoktak átöltözni,mert sietnek úszni,nem a másikét nézik a normálisak.

Aki meg szégyenlős a szekrény felé fordulva kapja át a gatyáját.

2015. febr. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!