Lehet így szifiliszem?
Figyelt kérdés
Olyan kiütéseket tapasztalok a péniszemen mint amilyenek megjelennek a szifilisz 2. stádiumában. Viszont nekem nem volt első stádium (1 db fekélyes seb a fertőzés bemeneténél). Emellett néztem sok sok képet és ami az én péniszemen van kiütés az sokkal enyhébbnek tűnik és nem annyira látványos mint a képeken.
Ezen felül nem éltem még nemi életet, elsp barátnőmmel vagyok együtt de vele csak csókolózni szoktunk, meg volt hogy egyszer kétszer kényeztettük egymást odalent kézzel. Szóval nem közösültem még soha életemben.
Ezektől függetlenül lehet hogy szifiliszem van? Esetleg van olyan betegség vagy ilyesmi aminek a tünetei nagyon hasonlítanak a szifilisz 2. stádiumának tüneteihez?
Előre is köszönöm a válaszokat! 20F
2016. okt. 11. 22:09
11/12 anonim válasza:
Szerintem valami allergia, de tényleg orvos.
12/12 anonim válasza:
Nincs szifiliszed. De ettől még elmehetsz orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!