Lehet így szifiliszem?
Olyan kiütéseket tapasztalok a péniszemen mint amilyenek megjelennek a szifilisz 2. stádiumában. Viszont nekem nem volt első stádium (1 db fekélyes seb a fertőzés bemeneténél). Emellett néztem sok sok képet és ami az én péniszemen van kiütés az sokkal enyhébbnek tűnik és nem annyira látványos mint a képeken.
Ezen felül nem éltem még nemi életet, elsp barátnőmmel vagyok együtt de vele csak csókolózni szoktunk, meg volt hogy egyszer kétszer kényeztettük egymást odalent kézzel. Szóval nem közösültem még soha életemben.
Ezektől függetlenül lehet hogy szifiliszem van? Esetleg van olyan betegség vagy ilyesmi aminek a tünetei nagyon hasonlítanak a szifilisz 2. stádiumának tüneteihez?
Előre is köszönöm a válaszokat! 20F
És az nem lehet kizáró ok hogy még nem közösültem még senkivel sem és hogy nem volt első fázisa a dolognak?
Tervezek menni urológushoz, csak heti egyszer fogad és ma találtam rá hogy a szifilisznek lehetnek a tünetei azok amik nekem vannak és már nem tudtam felhívni hogy időpontot kérjek.
Szia!
Tényleg orvoshoz kéne menned.
Na most akkor volt fekélyed vagy sem?
Teljesen mindegy, hogy szifiliszed van, vagy valami más, a kiütések akkor is tünetei valaminek.
Nem, nem volt fekélyes seb, ami ugye az első stádium. Ezért is kérdőjelezem meg hogy lehet-e szifilisz.
A másik egyébként amire gondoltam hogy lehet az a Lichen Panus, mert jobban hasonlítanak rá a kiütéseim, viszont azt írják hogy az meg viszket, de nekem meg egyáltalán nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!