Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet így szifiliszem?

Lehet így szifiliszem?

Figyelt kérdés

Olyan kiütéseket tapasztalok a péniszemen mint amilyenek megjelennek a szifilisz 2. stádiumában. Viszont nekem nem volt első stádium (1 db fekélyes seb a fertőzés bemeneténél). Emellett néztem sok sok képet és ami az én péniszemen van kiütés az sokkal enyhébbnek tűnik és nem annyira látványos mint a képeken.

Ezen felül nem éltem még nemi életet, elsp barátnőmmel vagyok együtt de vele csak csókolózni szoktunk, meg volt hogy egyszer kétszer kényeztettük egymást odalent kézzel. Szóval nem közösültem még soha életemben.

Ezektől függetlenül lehet hogy szifiliszem van? Esetleg van olyan betegség vagy ilyesmi aminek a tünetei nagyon hasonlítanak a szifilisz 2. stádiumának tüneteihez?

Előre is köszönöm a válaszokat! 20F

2016. okt. 11. 22:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és csak a péniszemen vannak ilyen kiütés szerű dolgok, a kezemen, számon, belső combomon, lábamon (mint ahogy sok helyen írják hogy ez a gyakori eset) nincsen
2016. okt. 11. 22:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Könnyen elképzelhetető. Vérvizsgálatot kérj minden nemi betegségre a központi nemibeteg gondozóban.
2016. okt. 11. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért nem húzol el orvoshoz, ahelyett hogy a Gyakorin várod a választ, laikusoktól? Szerinted hány bőr- és nemibeteg gyógyász olvassa a Gyakorit? Nem félsz, hogy le kell majd vágni a tökölődésed miatt?
2016. okt. 11. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Pesti vagy? Eligazítalak ingyenes vizsgálattal kapcsolatban
2016. okt. 11. 22:17
 5/12 A kérdező kommentje:

És az nem lehet kizáró ok hogy még nem közösültem még senkivel sem és hogy nem volt első fázisa a dolognak?

Tervezek menni urológushoz, csak heti egyszer fogad és ma találtam rá hogy a szifilisznek lehetnek a tünetei azok amik nekem vannak és már nem tudtam felhívni hogy időpontot kérjek.

2016. okt. 11. 22:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát pest közeli, napi szinten járok be pestre
2016. okt. 11. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg orvoshoz kéne menned.

Na most akkor volt fekélyed vagy sem?

Teljesen mindegy, hogy szifiliszed van, vagy valami más, a kiütések akkor is tünetei valaminek.

2016. okt. 12. 00:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász foglalkozik ezekkel, nem urológus.
2016. okt. 12. 02:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szifilisz, de valami fertozesed van az tuti. Mindenkeppen menj orvoshoz.
2016. okt. 12. 08:24
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem volt fekélyes seb, ami ugye az első stádium. Ezért is kérdőjelezem meg hogy lehet-e szifilisz.

A másik egyébként amire gondoltam hogy lehet az a Lichen Panus, mert jobban hasonlítanak rá a kiütéseim, viszont azt írják hogy az meg viszket, de nekem meg egyáltalán nem

2016. okt. 12. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!