Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Melyik verzió legyen? Metélés...

Melyik verzió legyen? Metélés mértékéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Persze főleg metéltek véleménye érdekelne.

Most lesz 12 a gyerek, nemsokára metélik, de felmerült egy olyan vita, hogy röviden:

a, a doki azt mondja, többet vágna le, mert pont az a lényeg, hogy a bőr ne érjen a makkhoz, így érjük el a higiéniai célját (azt mondta kb 0,5 - 1 centi kell szabadon a makkig lankadt állapotban is),

b, a gyerek meg ellenkezik, ő kevesebbet akar, mondván, szerinte csúnyán fog kinézni.

Mi is a doki álláspontját osztjuk, hiszen tényleg elveszti a dolog az értelmét, ha a bőr elér a makkig, csak nehéz a gyereket meggyőzni erről, mert ő még ezt nem látja így át, és persze beszélni is nehéz vele erről, mert szerinte ciki.

Később nyilván már hálás lesz érte, de most csak annyit fog fel az egészből, hogy akkor távolabb lesz a varrat és szerinte az csúnya.

Akik metéltették a fiukat, milyen szempontokat vettek figyelembe és mi a tanácsuk?

2016. szept. 5. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
43%
Mi a fa.s....zért vagy még mindig itt, csak hergeled a jónépet! Elmondtad, meteltesd körül, ha erre izgulsz b+ de innen takarodj!
2016. okt. 7. 14:23
 62/82 A kérdező kommentje:
hát itt azért nem kevés az agybeteg :(
2016. okt. 7. 19:55
 63/82 anonim ***** válasza:
43%
Kezeltesd magad te agybeteg fogad EL tenyeket h beteg Az agyad
2016. okt. 7. 21:06
 64/82 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Szerintem metéltesd körbe feszesre de úgy hogy a belső filymat hagyják meg amennyire lehet. Így megmarad a sok idegvégződés. Én saját elhatározásából csináltattam meg de nem elefet vágott az orvos ugyhogy készülök én is ismét kés alá feküdni a makkomnak a felét borítja a filyma pedig anno a műtét előtt kértem az orvost hogy teljes körülmetélést csináljon!
2016. dec. 3. 16:03
 65/82 A kérdező kommentje:
már túl vagyunk rajta. persze, olyan lett neki, amilyet írtál, nálunk szóba se került a részleges. annak úgy értelme sincs sztem.
2016. dec. 3. 19:17
 66/82 anonim ***** válasza:
3%
Egy önzö szadisza allat vagy meg remelem viszakapod meg karmatol es jol megbuntet ahogy megerdemle es az orvost is aki egy kepet egeszseges gyereket tonkre vagot megszallot fogyatekos annya es tokeltlen apja miatt
2016. dec. 3. 20:25
 67/82 A kérdező kommentje:
?????????
2016. dec. 3. 23:46
 68/82 anonim ***** válasza:
82%
Tehát teljes a metélése ? Remélem szép lett !
2016. dec. 4. 10:46
 69/82 A kérdező kommentje:
teljes persze. és szép lett, most már teljesen gyógyult nyilván és 6-8 hónap és a doki szerint olyan lesz mintha mindig is ilyen lett volna. de egy a lényeg: most már férfi, és büszke is lehet magára. és persze nyilván neki se mindegy érzetre se.
2016. dec. 4. 10:59
 70/82 anonim ***** válasza:
51%
frenulum maradt?
2016. dec. 7. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!