Melyik verzió legyen? Metélés mértékéről mi a véleményetek?
Persze főleg metéltek véleménye érdekelne.
Most lesz 12 a gyerek, nemsokára metélik, de felmerült egy olyan vita, hogy röviden:
a, a doki azt mondja, többet vágna le, mert pont az a lényeg, hogy a bőr ne érjen a makkhoz, így érjük el a higiéniai célját (azt mondta kb 0,5 - 1 centi kell szabadon a makkig lankadt állapotban is),
b, a gyerek meg ellenkezik, ő kevesebbet akar, mondván, szerinte csúnyán fog kinézni.
Mi is a doki álláspontját osztjuk, hiszen tényleg elveszti a dolog az értelmét, ha a bőr elér a makkig, csak nehéz a gyereket meggyőzni erről, mert ő még ezt nem látja így át, és persze beszélni is nehéz vele erről, mert szerinte ciki.
Később nyilván már hálás lesz érte, de most csak annyit fog fel az egészből, hogy akkor távolabb lesz a varrat és szerinte az csúnya.
Akik metéltették a fiukat, milyen szempontokat vettek figyelembe és mi a tanácsuk?
pedig könnyen összefoglalható a dolog:
-esztétika
-higiénia
-prevenció (sokszoros)
-az önkielégítés pedig nagyon sok energiát vesz el és dekoncentráltságot okoz. nem véletlenül kezdtél el még a németek is csinálni egy időben + azért sok nézet szerint bűn is, bár esetünkben csak az energiaveszteség idegesít (ahogy írtam, tanuljon, sportoljon és a szex pedig lánnyal szex, nem egyedül! ez se mellékes)
Meg mindig idiota vagy Neked Kutya kellet volna nem gyerek
... nemetek meme metelnek itt elek tudom meg torok is leszokik rola mert itt fontosak az emberi jogok
igazán köszönöm,de ezt bírom h érveket, némi érdemi indokot senki se tud hozni.
amúgy meg pont fordítva van a németeknél, mióta a törökök ott vannak elég szép számban, bizony elég sok fiatal srác metéltet akár huszonéves korában is, mivel ha török lánynak udvarol, akkor bizony ez kötelező, ez kb olyan minthogy nem esznek disznóhúst, egyszerűen alapkövetelmény, mert tisztátalannak tartják. és ezt se én találtam ki, több érintett elmondásából tudom, de oké ez vallás, viszont ott vannak az amerikaiak ahol meg kifejezetten csodálkoznak ha metéletlen vki, sőt nem is értik, és olyat is ismertem, aki kiköltözött az USA-ba de a problémák megelőzése érdekében előtte még itthon metéltette magát, egész egyszerűen mert kiközösítik a metéletlent.
szóval ennyi. de oké, ez is olyan dolog h van egy pártoló tábor és van egy ellenző tábor, és soha az életben nem lesz béke a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!