Baj ha here visszér tágulatom van?
Voltam dokinál 1 éve akkor megnézte és azt mondta hogy ha nem fáj akkor nem kell. Rá két hónapja fájt akkor elmentem de akkor egy másik doki volt ő el küldött asszem röntgenre de csak egy hónappal később kaphattam csak helyet a röntgenezésre. Nem mentem aztán mert rá 1 hétre már nem fájt. Most sem fáj de szerintetek van valami szövődménye vagy nem?
Most egyáltalán nem fáj, nagy ritkéóán egy 5 percre de tényleg max 1 hónapban 3 x.
Engem 17 évesen műtöttek meg herevisszér-tágulat miatt. Azt mondta az orvosom hogy ez nem akut probléma, de meg kell műteni. Ez attól is függ hogy milyen stádiumban van. Később egyik haverom is hozzá ment ugyanezen panasszal, neki azt mondta MÉG nem nyúlna hozzá.
Azalapján amit tudok a herevisszér-tágulatról, ha most olyan stádiumban vagy hogy műteni kellene de te nem műteted meg, 10 év múlva nem lesz 100%-os spermád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!