Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj ha here visszér tágulatom...

Baj ha here visszér tágulatom van?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál 1 éve akkor megnézte és azt mondta hogy ha nem fáj akkor nem kell. Rá két hónapja fájt akkor elmentem de akkor egy másik doki volt ő el küldött asszem röntgenre de csak egy hónappal később kaphattam csak helyet a röntgenezésre. Nem mentem aztán mert rá 1 hétre már nem fájt. Most sem fáj de szerintetek van valami szövődménye vagy nem?

Most egyáltalán nem fáj, nagy ritkéóán egy 5 percre de tényleg max 1 hónapban 3 x.

2016. aug. 10. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Igen ,ez baj.Önmagátől nem is fog elmúlni,ezen csak a műtét segít .
2016. aug. 10. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha gyereket akarsz majd, ez lehet akadálya. Inkább műttesd meg.
2016. aug. 10. 22:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Egyébként ez a jelenség milyen negativitást tud okozni?

Mit csinál? És miért keletkezett? Bcsánat a sok kérdésért!

2016. aug. 10. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Véráramlás nem jó röviden tömören, had ne menjünk bele itt. Sok helyre le lett már írva. Illetve Google-be egy másodperc alatt rátalálsz.

Heresorvadáshoz is vezethet előbb utóbb.. Fájdalom folyamatosan, ha már olyan stádiumban van. És gyereked sem lehet.

Mindenképpen menj vissza orvoshoz és nézethesd. Fél évente legalább. Majd ő mondja mikor kell műteni.

2016. aug. 10. 23:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a segítséged!!!
2016. aug. 10. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A herevisszér-tágulat népbetegség.

Műteni csak akkor kell, ha nagyon súlyos vagy ha panaszokat okoz.

Azért lehet bajos, mert a pangó vér melegíti a herédet, így rontja a spermiumok minőségét, hiszen azoknak hűvösebb kell, mint a test melege.

2016. aug. 11. 01:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, akkor miért mondta a doki hogy ha nem fáj akkor nem szükséges ?
2016. aug. 11. 06:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha nem fáj és nem okoz panaszokat, nem kell törődni vele.

Akkor kell majd komolyan elgondolkozni a műtéten, ha nagyon sok lesz a visszér vagy ha nem tudsz gyereket csinálni.

2016. aug. 11. 11:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Oké, akkor most hagyom mert mindjárt suli sajnos :)

Júniusban esetleg Elmegyek egy ellenőrzésre, amúgy nem is lehet látni meg nem is érzem. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!!!

2016. aug. 11. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Tehát végülis nem rontja el a spermium termelőt hanem csak talán már megtermelt spermiumot?

Tételezzük fel ami most megvan spermium az nem 100%-os amíg megműtöm mondjuk még 10 évig. de ha 10 év mútva megműtöm akkor az azután termelődött spermium az már 100%-os?

Most ez csak egy példa, hogy megértettem-e

2016. aug. 11. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!