Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van itt olyan aki 3. fokozatú...

Van itt olyan aki 3. fokozatú here visszér tágulattal összehozott gyereket? Sikerülhet?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk egy gyereket azonban én elég komoly problémákkal küzdök. Prosztata gyulladásom van/volt,vastagbél gyulladásom van/volt de ami a legaggasztóbb az a here visszér tágulatom ( 3 fokú amit műteni kellene ) Erős antibiotikumot kaptam és prosztata masszázsra jártam aminek köszönhetően a fájdalmaim és a tüneteim enyhültek egy időre de most újra úgy érzem visszatértek a gondok...Én egyelőre nem szeretnék kés alá feküdni ezért is a kérdés,hogy mennyi esély van rá,hogy műtét nélkül sikerül a gyerek. Van itt olyan akinek összejött ?

2016. máj. 22. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Egy oldali? Ha igen, gondolom bal oldali. Ha a másik ép, akkor szerintem sikerülhet, de mindenképp beszélj egy szakorvossal.
2016. máj. 23. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

3 fokú here viszérről írsz .Nem vagyok orvos,de ezt azt jelentheti hogy 1 súlyosabb állapot .Számomra ez azt jelenti,hogy a here halszál erei is károsodhattak .Ezáltal a here nem képes életképes ivar sejteket termelni .Egyébként a here vénáiban szokott lenni a gond,és ez csak műtéttel gyógyitható.Ez mindig csak rosszabb lesz aki halogatja ,annak a heréét is eltávolíthatják .

Mivel ebből 2 van,és a másiknál nincs gond,akár ikrek is lehetnek .

2016. máj. 23. 18:19
 3/4 Tomi_212 válasza:

Csak műttesd meg.

1-3 fokozatban is ugyan az csak neked azért 3. mert a korod más!

Varicocele. a neve és 7 évtől 25 ig 10férfiből 4 nek kijön sajnos ahogy nőnek nyúlnak a dolgok.

hétfőn bemész szerdán haza. A gyerekcsinálásra szerintem kihathat mert nekem lehet épp azért nem jön össze, de nálad a többi dolog is beleszólhat. Sajnos ez tapasztalat.

Remélem tudtam segíteni!

2016. máj. 30. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom jártok-e még az oldalra.

Mi a helyzet a betegséggel és a gyereknemzéssel?

2018. febr. 2. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!