Hogyan tudnám kiküszöbölni, hogy hajnalban felébredjek a merevedésemre?
Szeretném kipróbálni magamon, hogy milyen az 1-2 hónapig tartó nemi önmegtartóztatás, ezért olyan 7-10 napja nem maszturbáltam már. 3-4 napja azonban arra ébredek hajnal 2 körül, hogy a péniszem akkorára duzzad, mint még soha, és majd' el durranok. Ilyenkor kimegyek a mosdóba sárgázni, és próbálok elvonatkoztatni bármilyen erotikus gondolattól, de 1-1,5 órába is telik, mire lelankadok.
Hogyan tudnám ezt megakadályozni? Van valami jó módszeretek a merevedés megszüntetésére? Nektek esetleg van tapasztalatotok önmegtartóztatással kapcsolatban?
18/F
Eddig azt figyeltem meg, hogy amióta csinálom sokkal magabiztosabban viselkedem, és később fáradok bele a monotóniába. Kíváncsi vagyok, milyen lesz az első ejakuláció egy hónap kihagyás után.
Éjszakai merevedéseknek,ami 5-6 x előfordul,egészen más oka van,mint amit a kérdésben leírtak .A tesztoszterin szint reggel 6-8 között van .A méréseket is ez idő közt csinálják .Megakadályozni nem lehet,az agy vezérli ezt .
A herék folyamatosan termelnek,és töltik fel a mellékheréket .A "raktárak " kapacitása véges .
Akik nem üritenek valamilyen formában,azoknál az agy megoldja ezt.Jön az alváskori ,nemi álom következtében való elélvezés .A sperma nem mindig kifelé jön,mehet a húgyhólyagba is .Az első pisilésnél aztán jön ki .Ilyenkor látni zavarosnak a a vizeletet .
A 18 éves kort irja szakirodalom,ekkor 100 %
40 évesen,ár csak 80 %
Az erős sportolás viszont nagyon sokat von el a szervezetből ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!