Mitől alakul ki az anyajegy? Mért van hogy valakinek olyan
sok és nagy van? Nem lehet valahogyan kiküszöbölni a
kialakulásukat?
Figyelt kérdés
Hogy lehet hogy ha ugyanazon szülőktől van 2 gyerek és az anyukájuk révén lettek anyajegyesek és mindkettő elvett,hozzáment egy másik emberhez akinek szinte nincs is,az egyik gyerekein nincsenek,a másikon vannak?Hogyan lehet eltávolítatni.Illetve lehet,hogy akinek a gyerekinél szinte nincs az összefügg azzal hogy születésekor szinte teljes vércserét kellett csinálni nála,mert neki is kevesebb van,mint a testvérének?
2010. márc. 12. 13:45
1/7 anonim válasza:
Az anyajegyeket általában a genetika, ritkább esetben valami külső behatás okozza (napallergia, szolárium pl. előhozhatja). Ajánlatos magas faktorszámú naptejet alkalmazni, és kerülni a túlzott napfényt és szoláriumot. Eltávolítani csak műtéti úton lehet. Akik nagyon anyajegyesek, azoknak ajánlatos évenként átnézetni őket bőrgyógyásszal, mert elhanyagolásuk sajnos sok kárt tud okozni.
2010. márc. 12. 14:01
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,sajnos ettől úgyanolyan rosszul érzem magam,a legtöbb embernek alig van,nekem meg elég sok és ettől iszonyatosan érzem magam,nagyon sok mindenben gátol,kiskorom óta lelkibeteg vagyok tőle.
Én aputól örököltem,neki sok kicsi van,nekem kevesebb de nagy.És a húgának például nincs olyan sok és a gyerekeinek szinte semmi.Szóval én ezt nem értem.Mert állítólag,ha a szülődnek nincs,neked se lesz és ez fordítva is igaz.Náluk még se.
Hát nagyon úgy néz ki én csak rosszat örököltem genetikailag.
Szóval csak műtéti uton tudnék megszabadulni tőlük és ha véletlenül gyereket szeretnék ő is megörökölné tőlem,hát ezt nagyon sajnálnám.
2010. márc. 12. 14:58
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem is nagyon sok anyajegyem van, és nagyon, 11-et már le is kellett operálni, ebből 2 volt rákos, pedig csak 18 éves vagyok. Sajnos nálunk is öröklődő a családban mind az anyajegy, mind a rák. Szekáltak is vele sokat az osztálytársaim, mind általánosban, mind gimiben, de már nem foglalkozom vele :) A nap van rájuk a legrosszabb hatással, ezért 100-as faktorúval kell kennem, nem is nagyon szabad napra mennem (szolárium tilos), és állandóan a hófehér bőrömmel piszkálnak az osztálytársak. De ha sikerül túltennie magát az embernek rajta minden jobb lesz, ezt ajánlom neked is. Vigyázz rájuk nagyon, ellenőriztesd gyakran, és az utódaid miatt ne aggódj, ezzel teljesen együtt lehet élni, és sokkal rosszabb is lehetne. Érezd magad így jól, ez vagy te, és ha leszedeted az összeset, akkor is te maradnál csak sok heggel. Remélem egyszer el tudod majd fogadni magad, és idővel szeretni is. Én most már büszke vagyok a hófehér bőrömre, és nem zavar a nagyon sok anyajegy :)
2010. márc. 12. 15:37
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ,jó tudni,hogy nem vagyok ezzel a dologgal kapcs.-ban teljesen egyedül és van aki megért.Mert tényleg sajnos az önutálatról mások meg nem értése,piszkálása tehet a legtöbb emberrel kapcs.ban.Vannak pufi barátnőim,akik elfogadnák magukat ha hagynák ezt mások.És ez rám is igaz.
Remélem idővel értelmesebbek lesznek az emberek és toleránsabbak,attól hogy valaki más,még nem rosszabb.Ha figyelnének az emberek egymásra a kapcsolataik is jobbak lennének.
Köszi a választ.
2010. márc. 13. 12:28
5/7 anonim válasza:
Helo, nekem is sok az anyajegyem az arcomon és a kezemen több meg máshol is de ott csak egy-kettő én is elfogadtam hogy igy nézek hisz mindenki fogadja el magát !
2014. dec. 1. 21:40
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is rengeteg anyajegy van az arcomon is például, és engem is nagyon zavart. Aztán valakitől kaptam egy tanácsot, hogy el tudjam fogadni magam. Azt mondta hogy mindig gondolkozz el azon hogyha úgy érzed, valaki az anyajegyedet bámulja, hogy lehet hogy például épp az orrodat vagy más vonásaidat. Mert lehet hogy ő egyáltalán nem anyajegyes, de szintén nincs megelégedve magával. Lehet hogy az orrodat nézi hogy az milyen szép és észre se veszi az anyajegyedet. (Jó, ez az orros elég hülye példa :D ). A lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben. (Furcsán fogalmaztam de remélem azért érthető volt )
2015. szept. 4. 15:33
7/7 anonim válasza:
Szia! Az én barátomnak is nagyon sok az anyajegye, viszont én ettől találom annyira különlegesnek az arcát. Szerintem egyáltalán ne szégyeld hogy sok van hanem inkább legyél büszke hogy sokkal különlegesebb vagy mint más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!