Ez súlyos lehet? Anyajegy-elváltozás.
8 éves kisfiam herezacskóján egészen kis kora óta van egy anyajegy. Ma szólt, hogy valami baj van vele, megnéztem és megijedtem: eddig a bőr felszínébe simuló, sötétes-középbarna pötty volt, most viszont erősen kiemelkedik, már-már lógó "liffentyű" és egészen fekete. A fiam már régóta egyedül zuhanyozik, szóval nem tudom, hogy mikor, hogyan kezdődött, ő csak ma vette észre zuhanyozás közben, ahogy odanyúlt. Péntek este van, bőrgyógyászat legközelebb hétfőn van, a gyereket megnyugtattam, lefektettem, én viszont pánikolok.
Van itt valaki, aki tud valamit ezekről az elváltozásokról vagy tudnak linkelni egy-két "okos" oldalt? Létezhet ilyen fiatal korban rosszindulatú elváltozás? Komolyan, annyira bet.jtam, hogy még keresni sem sikerült semmi használhatót! Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat, igazatok lehet!
Fél éjszaka a netet bújtam, mindenhol azt írják, hogy ha gyorsan változik meg az anyajegy mérete, színe, stb., akkor menjünk orvoshoz vele. Hát ez az, amit ugye nem tudok, hiszen a gyerek csak tegnap vette észre.
De milyen érdekes, amikor babakorában megjelent rajta, a következő orvosi vizsgálaton megmutattam a gyerekorvosunknak, mert már akkor is kicsit más volt, mint a többi anyajegy és különben is: zacsin anyajegy??? Megnyugtatott, hogy rendben van és tekintsük úgy, hogy ez egy intim szépségpötty :=) Most ez is kísért, hogy már akkor éreztem, hogy ezzel az anyajeggyel valami nincs rendben... áááá, hülye vagyok, anya vagyok. Hétfőn rohanunk a bőrgyógyászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!