Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » ARANYÉR! Grrrrrrrrrrrr Húsvét...

Caesar cezar kérdése:

ARANYÉR! Grrrrrrrrrrrr Húsvét hétfőn be gyuladt mára már vissza huzódót de még mindig irdatlanul fáj mi ez?

Figyelt kérdés
20.-ik napja szenvedek gyulladt aranyeremmel a lehető ősszes gyogyszert kiprobáltam már a detralexet is szedem 6. Napja nos konkrétan ahol a fenekünk elkezd szétválni a hátunk felöl ott érzem ezt a duzzadt eret és pokolian fáj ez normális vagy ez már a végső stádiumba lehet már nem birom se lelkilek se testileg. Akinek hasonlo volt kérem irjon !!

2016. ápr. 16. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fáj és nem múlik ilyen hosszú idő óta semmilyen házi kezelésre, akkor hétfőn menj el sebészetre, megnézik és megmondják mi a teendő, vagy adnak rá receptre kapható kúpot, vagy kenőcsöt, azok hatékonyabbak erősen gyulladt aranyérre.
2016. ápr. 16. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen nos már 4 sebésznél jártam mind ugyan azt diagnosztizálta nekem az a problémám hogy mind csak ujjal történő vizsgálatot végzet eggyik sem használt semmilyen müszert tehat meg azt is el tudom kepzelni hogy a vastag ujjaikal be repesztették a végbelem es ezert faj ennyire hiaba mondtam nekik hogy kérem müszerrel csinálna nem és azóta azt a kupot használom külön azt amit ő állitott össze
2016. ápr. 16. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Reparon krémmel kend be az aranyeret,szépen majd visszahúzodik és rendbe jön.
2016. ápr. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!