Mi van a jobb herém alján?
Figyelt kérdés
Jobb here alján van valami vezeték ami 1 cm-el lejjebb megy mint a here. Mi ez? Puha csomós tapintású.2016. ápr. 8. 20:16
1/7 fakamabendo válasza:
Az a vezeték egészen a gyomorig megy. Egy fájdalom érzékelő. Azért van az, hogy ha tökön rúgnak, akkor fáj az ember gyomra mint az állat.
2/7 anonim válasza:
1 es válasza, szerintem már most elnyerte az év legostobább
válaszát .
A herék többféle módon is lehetnek a zacsiban,hisz szabad mozgásuk van.Hogy most te melyik végét tekintetted alsónak,nem tudom .Egy biztos ott van az ondó vezeték becsatlakozása.Mindkettőnél van ez .
3/7 A kérdező kommentje:
A bal oldalt nincs ilyen.
2016. ápr. 9. 15:21
4/7 fakamabendo válasza:
2-es már most elnyerte az év leghülyébb felhasználója díjat, ha komolynak gondolja az első választ és kezet foghat a kérdezővel, aki valószínűleg kihagyta az általános iskolai történelem órákat. Az amit te fogdosol az a here vezeték és mindkettő herénél van, egyiknél így, másiknál úgy. Nem kell megijedni, nem egy blankolt vezeték van ott.
5/7 A kérdező kommentje:
Mi köze a történelem óráknak ehhez? :o
Másik oldalt nem ilyen!
2016. ápr. 10. 02:28
6/7 fakamabendo válasza:
Bocsi, nem történelem, hanem biosz, csak picit ittasan írtam. A here termeli a spermát és azon a vezetéken keresztül jut ki a sperma. Én se érzem mindkettőn, de van.
Így talán egyértelműbb.
7/7 A kérdező kommentje:
Ilyeneket láttam! De nem hasonlít!
2016. ápr. 11. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!