A bal herém kb. kétszer akkora mint a jobb és dudoros az baj?
Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 21:55
1/15 anonim válasza:
heresérv?
nézesd meg mert ha az akkor rendellenesen melegen tartja a heréidet és sterilizálhat hosszútávon.
2/15 A kérdező kommentje:
És hogy nézzem meg?
2016. márc. 30. 21:58
3/15 anonim válasza:
nem neked kell megnézni hanem orvosnak.
mondjuk ultrahang rendelésen...
4/15 A kérdező kommentje:
jaj :(
jó köszi
2016. márc. 30. 22:07
5/15 anonim válasza:
Az sem jó, ha nagyobb az egyik heréd, de hogy értően olvasni sem tudsz, az is gáz!
Nem azt írta az #1-es, hogy nézd meg, hanem hogy nézesd meg! Nyilván arra akart utalni, hogy menj el egy urológushoz, mert így senki senki sem fog neked komolyan vehető választ adni.
6/15 A kérdező kommentje:
Offold már magad félreolvastam megesik
2016. márc. 30. 22:14
7/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a modorért de nagyon izgulok
2016. márc. 30. 22:15
8/15 anonim válasza:
"Offold már magad félreolvastam megesik"
Bocs, hogy segíteni akartam!
9/15 A kérdező kommentje:
De nem most tényleg csak ideges vagyok
2016. márc. 30. 23:11
10/15 anonim válasza:
Sérvnek nem sérv. Heregyulladás is lehet. De az más tünetekkel is jár. Fájdalom van? Azért a kétszer akkora nagyon túlzás és azzal együtt erőteljesebb fájdalom is járhat.
Urologushoz menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!