Az baj, hogyha a bal herém sokkal nagyobb a jobbnál? Kb. kétszer akkora lehet és a jobb néha "eltűnik"! A másik az, hogy az normális ha 18lettem most pár napja de a péniszem elég kicsi. Mekkorának kellene kb. lennie?
És a harmadik: A herezacskón vannak kis piros pöttyök de nem is pöttyök inkább vonalak, de ha mégis pöttyök lennének akkor gondolom gomba. Hogy lehet kezelni?
És az baj, ha merev állapotban a csak az egyik felét tudom jobban hátrahuzni a másik megakad fék miatt szerintem.
Bocs a sok kérdésért remélem érkeznek válaszok...
eszembe jutott még valami:) Szőrős a honaljam,nemi szervnél is csak borotválom, viszont az arcom nem és a lábam és kezem is fele erősségű a színe mint honaljnál meg nemi szervnél...Ez a színeltérés baj?
És bajuszom esetleg lesz egáyltalán? Van, de nagyon halvány színe van és nem látható szemből...
Kedves Kérdező!
A herék mérete változó, az nem feltétlenül kóros, hogy az egyik heréd kisebb a másiknál. Túl nagy különbség azonban lehet kóros, ezt meg kell vizsgálni.
Az, hogy "eltűnik" a herezacskódból a here, már kóros: azt jelenti, hogy visszacsúszik a lágyékcsatornádba, ingaherének hívják. Meg kell operálni (kis műtéttel rögzítik a herezacskóban), mert ha felcsúszik, s megszorul, akár el is halhat a here.
A testszőrzet színe változik, ez normális.
A fitymádat erőlködés nélkül hátra kell tudni húzni. Ha nem így van, akkor azt szintén meg kell mutatni orvosnak.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
KEdves Előttem Szóló!
Nyugodtan, nem sértő a "doki" megszólítás. Csak a sznob "főorvosurak" horpadnak be rajta. :-)
üdv: dr. Szalai Krisztián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!