A jobb herém lehet nagyobb mint a bal?
Vagy a bal herém kisebb mint a jobb? Tudom lehetnek eltérések a kettő között, de lehet hogy nagyobb a gond?
Néha ugy látom mintha egyforma lenne a kettő, néha ugy hogy a jobb kb 0,5x nagyobb lenne baltól. Nem zavar, nem fáj sehol, csak néha szembetűnő egy kicsit(pl. ha ülve nézem őket, de lehet nem ülő pózban kellene nézegetni xD), de van mikor állva is egy kicsit nagyobbnak látszik, és tapintásra is nagyobb, de nincs csomó benne. Tudom, hogy meg kellene nézetni, de iskola miatt most nem megoldható, de el akarok menni orvoshoz. 18/F
Az ugye normális, hogy nem egyformák, senki sem teljesen szimmetrikus, egyesek nagyon nem.
Létezik optikai csalódás, ülhetsz asszimmetrikusan és mindig máshogy... Ha nincs valami objektívebb gond, akkor én nem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!