Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A jobb herém lehet nagyobb...

A jobb herém lehet nagyobb mint a bal?

Figyelt kérdés

Vagy a bal herém kisebb mint a jobb? Tudom lehetnek eltérések a kettő között, de lehet hogy nagyobb a gond?

Néha ugy látom mintha egyforma lenne a kettő, néha ugy hogy a jobb kb 0,5x nagyobb lenne baltól. Nem zavar, nem fáj sehol, csak néha szembetűnő egy kicsit(pl. ha ülve nézem őket, de lehet nem ülő pózban kellene nézegetni xD), de van mikor állva is egy kicsit nagyobbnak látszik, és tapintásra is nagyobb, de nincs csomó benne. Tudom, hogy meg kellene nézetni, de iskola miatt most nem megoldható, de el akarok menni orvoshoz. 18/F

2016. febr. 23. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne megnézetni, ha nem fáj meg semmi? Mindig nagyobb az egyik, neked a jobb, másnak lehet a bal, ez van.
2016. febr. 23. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy egyszer nagyobb egyszer kisebb. :) Vagy kisebb lesz, például visszér miatt, vagy valamilyen gyulladás miatt nagyobb. Amik természetesen fájdalmak is követnek. Az egyik mindig nagyobb, mint a másik és nincs leírás, hogy melyiknek kell. Bármelyik lehet. Nincs két egyforma ember akinek ugyanolyan heréi vannak.
2016. febr. 23. 22:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nincs semmi különbség közöttük(jó persze hogy van, de), lehet hogy csak a mellékherém miatt érzem nagyobbnak? Mert a jobb oldali kicsit el van fordulva mindig. Tehát kicsit oldalra áll a mellékherém.
2016. febr. 23. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ugye normális, hogy nem egyformák, senki sem teljesen szimmetrikus, egyesek nagyon nem.

Létezik optikai csalódás, ülhetsz asszimmetrikusan és mindig máshogy... Ha nincs valami objektívebb gond, akkor én nem aggódnék.

2016. febr. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!