Péter0303 kérdése:
Mennyivel lehet nagyobb, egyik here a másiktól? Bal herém sokkal nagyobb mint a jobb oldali.
Figyelt kérdés
Here méret2015. jún. 21. 11:52
1/10 anonim válasza:
Nekem is nagyobb, de nem sokkal
15/F
2/10 anonim válasza:
Valamennyire a legtöbb embernek nagyobb az egyik és lejjebb is lóg. Ha nagyon aggódsz, egy urológus megvizsgálja, ehhez nem is kell ánuszon keresztüli vizsgálat, csak a herét nézi meg (tudom, barátomnak kellett egyszer menni). Egyébként sokszor teljesen normális a nagyobb here is, szóval nem szabad azonnal aggódni.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Mégis mennyi az a sokkal nagyobb?
5/10 anonim válasza:
Az egyik mindenkinek(szinte) nagyobb. Nyilván nem többzszöröse,de minimális eltérés van.
6/10 anonim válasza:
Mindenkinek nagyobb az egyik heréje, ugyanúgy ahogy a nők mellei se egyformák teljesen.
Az aggodalmad még attól is függ hogy születésed óta így van vagy pl. az elmúlt időszakban lett nagyobb, mert az már bajt jelezhet.
8/10 A kérdező kommentje:
mellékhere az keményebb azon a herén amelyik nagyobb.
2015. jún. 21. 17:42
10/10 A kérdező kommentje:
Már voltam többnél is,egyik azt mondja el kéne távolítani,masik azt hogy ha nem annyira fáj akkor nem kell műteni.csak az a gond hogy nagyobb a herém és szerintem ez miatt.ultrahangos vizsgálat is azt mutatja hogy meg van nagyobbodva a here.
2015. jún. 22. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!