A jobb herém lehet másabb mint a bal?
A problémám az lenne hogy a mellékherém, vagyis ha jól sejtem az lehet, oldal helyezkedik el !néha! a combom felől. Olyankor, mikor teljesen leereszkednek a heréim. Ez okozhat e problémát, vagy nem feltétlen szükséges egyformán állniuk?
A másik kérdésem, az hogy az a feltételezett mellék herém, tényleg az lehet e vagy valami más? A tapintása olyan hogy a herém végén alul van egy puhább csomo(ezt a másik herémen is megtaláltam), és ebből a csomóból megy felfelé egy "zsinór" szerűség, ami olyankor mikor merevedésem van vagy együttlét közben kicsit megkeményedik, nem fáj és nem is zavar, csak a gondolat hogy mi lehet az ha nem a mhere...nincs megnagyobbodva a herém a másikhoz mérve, és egyéb fajdalmat sem érzek sehol.
Olyanok válaszát várom akiknek van tapasztalatuk hasonlóban, vagy értenek hozzá, tudom az orvost fogjátok ajánlani, de egyenlőre várok még vele, mert szerintem nincs vele semmi gond, de attól még várom a ti véleményetek is!
18/F
Nem biztos, hogy az a mellékheréd. Lehet ciszta is. De lehet csak az ereket tapintod ki amik a here tetejéhez mennek azok "összecsomosódhatnak". Vagyis csomóként is tapinthatod őket, az is ugyanolyan puha szerűség és fájdalmat nem okoz. A mellékhere inkább laposabb szerv, nem lóg ki a heréről hanem magán a herén van rajta és nem olyan hatalmas nagy, néha nehéz kitapinta. Ha végigsímitód az újjad a heréden akkor a tetején meg az alján kicsit meg törhet, azért mer a mellékhere ott helyezkedik el..
De igazából nem tudjuk mit tapogatsz ki mivel nem mi tapogatjuk ki neked. Ha félsz akkor menj el egy urologiai vizsgálatra. :)
És az mennyire lehet veszélyes? Mármint az erek osszecsomosodása? És ha ciszta lenne akkor az nem járna fájdalommal?
Amugy koszonom a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!