Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nemi betegségem lehet?

Nemi betegségem lehet?

Figyelt kérdés
Kis pattanás szerű kiütések jelentek meg a nemi szervemen. Ezen kívül vizelésnél miután végeztem, még "csöpög" ki belőle, vizelés után akár 10 perccel is. Ha lefele a combom közé nyomom a nemi szervem, akkor jön még vizelet, akár 5 perc után is. Elnézést ha zavarosan írtam, remélem érthető. Azért kérdezem, hogy tudjam, az orvosnál majd mire számíthatok.
2010. ápr. 5. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

@ 13:03-as

OFF: Egyik barátom is szűz még, mégis körül kellett metélni, mert HPV-t szerzett vhonnan. :ON

@ Kérdező

1.)

_ Ezek a pattanásszerű kiütések a nemi szerveden konkrétan _ hol helyezkednek el, és nagyjából mennyi van belőlük?

_ Meddig terjedt (f)el?

_ Szőrzet is nő belőle?

2.)

_ Ha végeztél a csöveléssel, tehát az "éleslövészet ereje alábbhagyott" és nem jön több, utána mit csinálsz a bréddel? Csak kapásból elteszed vagy csinálsz még mást is?

_ Csak ebből glod, hogy vizelettartási zavaraid vannak?

_ Talán nem ide illik a kérdés, de érdekelne a válasz, mert le7 köze a dologhoz:

___ Milyen gyakran önkielégítesz? Rendszeresen vagy inkább alkalmanként?

___ Amikor elmész az esetek zömében spriccelve tör fel vagy csak kifolyik az ondó?

___ Önkielégítéskor kb. mennyi idő, hány perc után mész el? Nem érzed a magömlésedet korainak?

Üdv: EE

2010. ápr. 8. 02:36
 12/16 A kérdező kommentje:

huha, megpróbálok válaszolni mindegyik kérdésedre :)

-Hát főleg a nemiszervem két oldalán vannak belőlük, de a herezacskómon is találhatók.

-Azért olyan sok nincs belőle, hogy meg lehetne tőle ijedni, de elég sok.

-fent egyáltalán nincs, csak főleg két oldalt, kicsit alul is, de ott se annyira, illetve a herezacskómon.

-nem rakom el egyből, mert az nekem se lenne kényelmesebb, meg annál igényesebb vagyok :) Általában ha lefele nyomom a combom köze fele, akkor adagokban jön még, persze hozzá "befeszítem", illetve kézzel segítek. Így addig csinálom, míg már nem jön. Próbáltam, hogy csak simán elrakom, de kis járkálás után, guggolás után, ülés után egyből befolyt.

-Nem tudom hogy vizelettartási zavaraim vannak-e, mivel nem tudom, hogy annak vannak-e ilyen tünetei.

- Hát.. főleg alkalmanként önkielégítek, van úgy hogy naponta, de van amikor kimarad 1-2 nap.

- Van amikor spriccelve, van amikor csak úgy kifolyik az ondó.

- De... korainak érzem a magömlésem, túl gyorsan elmegyek. Nagyon rövid idő alatt. Pár perc, de esetenként még annyi sem kell.

Régebben próbáltam, hogy elhúzom a dolgot, volt hogy 20 percig is csináltam, persze úgy nem arra koncentráltam, hanem a gondolataim másfele is jártak stb...

Köszi, hogy írtál, remélem lehet levonni következtetéseket ebből a rengeteg válaszból.

2010. ápr. 8. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Több dologra rájöttem...

1.) Ez az egész dolog összefügg a korai magömléssel. Ha ugyanis nem tudod magad visszafogni mert rosszul rögzültek benned a maszturbálási szokásaid, az ilyen módon kihat a vizelésedre is.

2.) Mivel ez történik veled, ebben szenvedsz, nem mersz nyiltan beszélni nyilvánosan, szégyellősen fogalmazol. Nem lennék meglepve, ha ez az egész lelki problémákat, dilemmákat is okoz benned.

Mit gondolsz? Igazam lehet?

2010. ápr. 8. 21:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát, egyáltalán nem mondanám, hogy szégyenlősen fogalmazok, ahogy illik az adott helyzetben, úgy szoktam. De egyáltalán nem mondanám magam szégyenlős típusnak. Régebben az voltam, de ez már jó pár éve megváltozott. Bár ez helyzetfüggő. Attól függ kivel beszélek. De ez mindenkinél így van úgy gondolom.

Egyébként mire alapozod a feltételezéseidet? Jártas vagy az ilyen dolgokban? :)

2010. ápr. 8. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Úgy éreztem,... mivel a kifejtésben kissé félénknek éreztem szavaidat, a kommentjeidben pedig kissé komolyan fogalmazol (pl. "nemiszervem", ahelyett, hogy nevén neveznéd a brét)

Másrészt, a korai magömlésben szenvedők zöme szégyelli a baját, lelkiismeretfurdalása van, ami miatt nem elégíti ki a partnerét, emiatt nem is mer segítséget kérni.

Csak ezért gtam, hogy talán te is így érzed. Azért kérdeztem rá így erre, hogy tudjam, hogyan kezeljelek. Ugyanis a rossz beidegződéseidet egy újratanulási folyamattal lehet úgymond... "átalakítani", és ha a pszichéddel, önbizalmaddal is gond van, akkor az újabb akadály.

A korai magömlésben és a vizelettartási zavarokban szenvedő férfiak jelentős része érzi úgy, hogy erre nincs segítség, megszokja, hogy ez van, ezt kell szeretni, orvoshoz (uro- vagy andrológus) nem mer elmenni mert ahhoz nincs elég bátorsága,... sz'al vannak negatív kényszerképzetek (sztereotípiák) rendesen.

Ezzel a témával márpedig az utóbbi időben elég gyakran keresnek meg priviben, ráadásul nemcsak Magyarországról. A határon túl még annyira sincs felvilágosítás, kezelési mód, mint itthon.

Segíteni ezen márpedig csak KEGEL-tornával és megfelelő adag önbizalomfröccsel le7séges, plusz, még ha a makk is túlérzékeny (mert az is közrejátsz6 a dologban), akkor még az is egy plusz probléma. Két egyforma eset márpedig nincs, csak hasonló.

Két dolog közül választ6sz:

1.) >>Visszairányítalak egyik régebbi beszélgetésem topikjába itt a GyK-n, ahol részletesen leírom a KEGEL-tornát...

2.) Felveszed velem a kapcsolatot >>priviben, és személyre szabottan megtanítalak, hogyan oldd meg magad ezt a kényes problémát.

Nem 1 ember élvezi újból a szexet megfelelő hosszúra elnyújtva az elélvezést, csak mert KEGEL-tornázik. De ha a makk is túlérzékeny és szégyelled is magad, az már keményebb dió, és azon már nem segítenek 1xűen csak a gyakorlatok.

2010. ápr. 8. 23:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Azért fogalmaztam így, mert úgy gondoltam, ha komolyan írok, komoly válaszokat fogok kapni (amit sikerült is). Ha beírom, hogy "Baj van a cerkámmal, mi lehet a cink?", valószínűleg komolytalan válaszokat kapok.

Én úgy érzem, hogy a pszichémmel, önbizalmammal egyáltalán nincs gond, sőt... :D

Azt a korábbi topikot is szívesen megnézném, viszont írok egyet priviben is, mert nagyon szeretnék megszabadulni ezektől a terhektől.

Köszi az fáradozásaid :)

2010. ápr. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!