Az évenkénti nőgyógyászati vizsgálat során a rákszűrésen kívül vizsgálják azt is, hogy van-e valamilyen nemi betegségem, vagy ezt külön kell kérni?
Igen a többit külön kell kérni, és szerintem azt tán nem is a nőgyógyászaton, hanem a bőr és nemibeteg gondozóban lehet intézni. Egyes esetekben még fizetni is kell érte.
Na most nyilván egy aktív herpeszt, szemölcsöket (HPV, az a fajta amelyik ki szemölcsöket okoz a nemi szerven), súlyos gombás fertőzést egy rutin vizsgálaton is észrevennének. De hepatitiszt, szifilisz, egyéb HPV, AIDS stb. azokra külön vérvétel kell.
úristen, akkor elmegyek. köszönöm
mondjuk a nőkvél általában vannak tünetei, nem? meg egyébként sem váltogatom a szexpartnereimet gyakran, de félek.
Hát a szifilisznek, hepatitisznek nyilván vannak tünetei, sárgaság stb. De nem vagyok orvos, nem tudom, a neten biztos utána tudsz nézni.
A lényeg, hogy bemész a dokihoz és elmondod mit szeretnél, ő meg elmondja, hogyan tudod ezt elintézni.
A László kórházban tuti van olyan, hogy bemész és kérsz ilyen vérvizsgálatot. De ott pl. az AIDS tesztért fizetni kell. Esetleg ott érdeklődj, biztos tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!