Mit javasoltok? Kényelemből hordok pelenkát estére mert sokat pisilek. Azonban ma napközben azt hittem van pelenka rajtam és egy kicsit bepisiltem. Ennyire hozzászoktam. Mit tegyek? 20f
Figyelt kérdés
szerencsére nem látszott.2016. febr. 19. 17:52
32/33 anonim válasza:
Ez a kérdező már máskor is jött a pelenkás-hugyos kérdéseivel, aztán játszotta a sértődöttet, ha valaki megütközött az "enyhén" alternatív életstílusán... Lehet, hogy kamuzik, de az egészen biztos, hogy súlyos mentális problémái vannak. Az Internet átka, hogy az ilyenek is nyilvánosságot kaphatnak. Én konzervatív kezelést javasolnék: kényszerzubbony + elektrosokk.
33/33 anonim válasza:
A nap 24 órájában viseljél pelenkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!