Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit javasoltok? Kényelemből...

Mit javasoltok? Kényelemből hordok pelenkát estére mert sokat pisilek. Azonban ma napközben azt hittem van pelenka rajtam és egy kicsit bepisiltem. Ennyire hozzászoktam. Mit tegyek? 20f

Figyelt kérdés
szerencsére nem látszott.
2016. febr. 19. 17:52
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
ha így érzik jól magukat, akkor kinek van joga beleszólni?
2016. febr. 19. 19:10
 12/33 anonim válasza:
39%
#8 Én is hordok pelenkát, be is pisilek esténként. Egy kicsit érezni ha van a pelusban pisi, de ez egy nagyon jó érzés, és amíg nem veszed le, nem hűl ki. Baromi jó érzés. Szerintem próbáld ki, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni tenát, ha sokat pisilsz este, akkor Tena Slip Maxi-t vegyél, ha nagyon nagyon sokat, akkor viszont az Abri Form M4-et ajánlom, de az drágább a tenánál, ugyanakkor vastagabb, de sokkal többet bír. A tena támogatás nélkül 5000 ft körül van, és 5300 ft-ért veszem, ebben 24 db van, az abriban 12 van, és az meg 5000-6000 ft körül van. Ha csak ki akarod próbálni, a legtöbb patikában lehet kérni darabra is.
2016. febr. 19. 19:18
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

beleszólni nincs joga senkinek, de ha így közkincsé teszed az információt jogunk van megmondani, a véleményünket és ez egy normális embernek vérciki :D

Mondom, ha egészségügyi probléma nem gáz, de így a saját hugyodban fetrengeni, gusztustalan, ilyen emberrel szóba se állnék :D

2016. febr. 19. 19:20
 14/33 A kérdező kommentje:
én sem veled. Mondjuk ez már itt bukik el, mert ehhez képest szóba álltál velem :D tehát, most hogy végre kifröcsögted magad leszel szíves végre valahára felszívódni? :) Amúgy a pelus magába szívja a pisit...
2016. febr. 19. 19:24
 15/33 anonim ***** válasza:
34%
Nem álltam veled szóba, mert itt írogatok :D egyébként arra nem gondoltál még, hogy bele is szarhatnál? az is kellemesen meleg lehet, aztán húzd a fejedre, biztos cuki lennél :D megértem, hogy nem érdekelnek a nők, aberrált vagy őket se érdekled, örülj, hogy anyád még megtűr :D
2016. febr. 19. 19:27
 16/33 anonim válasza:
53%
Bele kakilni is jó érzés, de a fejünkre nem húzzuk ;)
2016. febr. 19. 19:30
 17/33 A kérdező kommentje:
hát ez egy válaszra méltatlan újabb fröcsögés, aminek a felböfögésére csak te lehetsz képes :)
2016. febr. 19. 19:30
 18/33 anonim ***** válasza:
32%
Tőled nem is várok választ, aberráltak gondolkodása eltér az normáktól :D csak, hogy értsd miről beszélek, közöld már ezt egy felnőtt emberrel, aki nem áll közel hozzád, ne mondjon véleményt csak figyeld az arcát :D az emberi suttyóság netovábbja vagy :D
2016. febr. 19. 19:34
 19/33 A kérdező kommentje:
ahhoz képest hogy én vagyok a "suttyó" mégis te sértegetsz és te mocskolódsz....
2016. febr. 19. 19:35
 20/33 anonim ***** válasza:
23%
Na itt legyen vége ,mert ez sehova nem vezet .
2016. febr. 19. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!