Mit javasoltok? Kényelemből hordok pelenkát estére mert sokat pisilek. Azonban ma napközben azt hittem van pelenka rajtam és egy kicsit bepisiltem. Ennyire hozzászoktam. Mit tegyek? 20f
Figyelt kérdés
szerencsére nem látszott.2016. febr. 19. 17:52
21/33 anonim válasza:
Főleg az adok-kapokra gondoltam .
előző
22/33 A kérdező kommentje:
amúgy gyerekkoromban sokáig bepisiltem és akkor szoktam meg a pelenkát. utána pedig hiányzott, nem is tudnék nélküle normálisan aludni.
2016. febr. 19. 19:41
23/33 anonim válasza:
ne haragudj, hogy megsértettelek, pisiske :D nem sértésnek szántam, csak magamat szórakoztatom, hogy azért sok hülye van, aki szembe jöhet az utcán, majd jobban figyelek, nehogy véletlen egy ilyen ember után üljek le valahová...fúj, komolyan :D
24/33 anonim válasza:
képzeld, ezzel mindenki így van, de kinőjük és mint állítólag értelmes faj, (kivételek vannak ugye) megtanuljuk használni a wc-t és helyén kezelni a dolgokat. Amúgy az jutott eszembe, a csajom macskája is szobatisztább, mint te az de durva :D
25/33 anonim válasza:
Véleményem szerint ha valakinek egészségügyi okok miatt kell pelust hordani azt megértem hogy hordja, mert nagyon megkönnyíti a komfort érzését. De aki fiatalon, pusztán lustaságból vesz pelust, az egy undorító igénytelen haszontalan személy. Gondolom a szülők veszik neki, mert az ilyen alak nem hiszem hogy dolgozik. És le lehet hurrogni, de akkor is ez a véleményem.
26/33 A kérdező kommentje:
És mind ezt a pelenka hordásból szűrted le? nem tudom mi köze van ahhoz hogy dolgozom e vagy hogy mennyire vagyok hasznos annak hogy pelenkát viselek. amúgy megjegyzem, nem is akarok számotokra hasznos lenni, mert lekakillak titeket :)
2016. febr. 19. 19:54
27/33 anonim válasza:
Ha semmi nem érdekel és jó így neked, akkor mi a kérdésed? Pisilj csak be. Vegyél nappalra is pelenkát. Egyébként a többiek kb bilire szoktatás után abbahagyják ezt. Ez ilyen furcsa társadalmi szokás. Egyébként miért csak pisi? Be is kaksizhatnál, csak legyen aki tisztába teszi utana a babucit.
28/33 anonim válasza:
nem kell feltétlenül kimondani a dolgokat, egyik következik a másikból, egy 20 éves marha aki lustaságból hugyban fetreng az valószínűleg arra is lusta, hogy eltartsa magát és minden egyébre, anyuci is lehet megunja egyszer a pici fiának fizetni a pelenkát és akkor sárga lesz a lepedő koma, vagy a karton doboz, ha kib*sznak otthonról :D
29/33 anonim válasza:
Egyébként egy jó tanácsom van: pszichológus
30/33 anonim válasza:
Igen ,pszichológus,de nem csak neki kellene ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!