Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Autista vagyok. Pár éve mióta...

Autista vagyok. Pár éve mióta felborult az életem bepisilek este. A pelenka nagyon drága. Orvos fel ír nekem pelenkát ha ez van vagy csak akkor ha szervi bajom is van?

Figyelt kérdés
gyerekként is volt ilyen amikor apám elhagyott minket egy idegi akkor is, de most hogy magamra maradtam megint előjött.
2016. jan. 31. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
5%
Ha este bepisilsz, aludj nappal.
2016. jan. 31. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Szervi ok nincs.
2016. jan. 31. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el pisilni lefekvés előtt. Esetleg éjszaka is kelj fel pisilni.
2016. febr. 1. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel autista vagy ezért szerintem felírhatnak. Sok autista egyáltalán nem is lesz szobatiszta és nekik is felírnak, úgy tudom. Persze nem lesz sokkal olcsóbb,de több mint a semmi. Vagy textil pelenkát vehetsz, és ráveszel egy gumibugyit is.
2016. febr. 2. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
1 db Tetra kifogót össze hajtva, és 5 db 70x70 cm Textil pelenkákat külön-külön összehajtva a Tetra pelenkára rá téve. És gumibugyit felhúzva szárazabb éjszakád lesz.
2016. febr. 15. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!