Mennyire érzékeny az újszülött csecsemők feneke olyan esetben ha esetleg én drága márkás pelenka helyett már újszülött kortól olcsó pelust adok rá?
Hát figyelj, ki kell próbálni. Nyilván mivel gyártják léteik olyan gyerkőc, akinek tökéletesen megfelel, különben már rég nem lenne a boltok polcain. DE azt nem lehet előre megmondani, hogy nektek is be fog-e válni. Vegyél belőle egy csomaggal és kiderül :)
Egyébként mire gondoltál konkrétan?
a vicc az hogy nekünk a libero nem vált be... csak a pampers...
Amikor már leszokóban voltunk a pelusról és nadrágpelust kapott akkor a tesco márkát vettem ( [link] ), de ezerszer jobb, mint a pampers!
Ki kell próbálni mi válik be! Van akinek a patika 25-40 forintos a tuti! Unokatesóméknak meg a huggies ami a legtöbb gyereket ki is üti!
Jah, és a márkás pelusok sem jók ám mindenkinek.
Pl én nagyon szerettem a Pampers Active Babyt, és beletelt jó sok időbe, mire rájöttem, hogy a lányom pocakján abban a vonalban ahol a pelenka derékrésze előfordulhat, ott pici piros kiütések jelentek meg pár hetes használat után. Irritálta a pici bőrét, pedig már 1 éves múlt. Úgyhogy lecseréltük az Aldi saját márkás pelusára, és attól semmi baja és ugyan olyan jó...és még olcsóbb is. Úgyhogy majd ajánlom figyelmedbe, de úgy tudom, hogy nagyon pici méretben nem gyártják...
1. voltam
Azért tettem fel ezt a kérdést mert olvasgattam itt a gyakorin és mindenki azt írta hogy a márkásakat használja végig.
De mi van akinek nincsen pénze vagy csak egyszerűen feleslegesnek tartja hogy annyi sok pénzt kéne pelenkára költeni ha az olcsóbb is beválik és ugyanannyi kell belőle.
Nem mindegy hogy mennyi mennyiséget kapok ugyanannyi pénzből.
És lehet benne valami ha tényleg gyártsák az olcsókat is csak nem lehet olyan rossz.
Vegyel egy-egy kicsi csomaggal, es probald ki oket! Ha bevalik az olcsobb, akkor jo, tudsz kicsit sporolni, ha meg nem, akkor megnyugodhatsz, hiszen megprobaltad.
Mi ajandekba kaptunk pampers premium care-t, es mivel bevalt, nem hiszem, hogy mast kiprobalnek... A dmben ha igenyelsz torzsvasarloi kartyat, akkor tudsz pontokat gyujteni, es utana joval olcsobban vasarolni...
Teljesen jó dm-es, és rossmannos is szerintem. Nem vettem észre különbséget ezek között, és a pampers között (hagyományos zöld).
Ajándékba kaptunk pampers premium care-t. Kaka kifolyik elől és hátul, mellesleg furán tartja a vizeletet, mert a kislányom rendre arra kel fel, hogy sok van benne, és zavarja. Látod, top márka, nem jött be, gyerek függő
Eleinte én is kipróbáltam sok fajtát. Pampers nem jött be egyik változata sem. Huggies nagyon szerettem, de a Dm -es is nagyon jó.
2-es mérettől már csak Dm-est használtam, de most 4-es méretnél kipróbáltam már az Aldisat is(nem jó), és a Penny-set az nagyon jó. Most már csak azt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!