Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hpv vírust csak szexuális...

A hpv vírust csak szexuális úton lehet elkapni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de olvastam, hogy a tünetei között van a szemölcsök kialakulása nemi szerven, és nekem évek óta vannak rajta ilyen világos színű dudorok, annak ellenére, hogy még nem szexeltem. (ha más úton nem terjed, akkor az első beteg hogyan kapta el?)
2010. márc. 31. 01:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na, hali ismét!

Azt most már látom, hogy tényleg rendkívűl szégyellős vagy... de ez ha így folytatódik, csak rosszabb lesz.

Annyit tudok neked segíteni...

1.) Egyszerűen csak meghívlak egy MSN/SkyPE-beszélgetésre, ott ha úgy glod megvitathatjuk a témát. Mivel a barátomnak (az első hszsban... 03-31 01:11) is tudtam segíteni, ezért kár lenne a te bajodat is annyiban hagyni. Engedd, hogy segíthessek... veszteni úgysem veszthetsz vele...

Írj privit!

Amennyiben úgy glod,...

2.) Össze is tudlak hozni azzal a sráccal egy csevej erejéig lega, és ha vannak kérdéseid, akár konferenciában, akár priviben de neki is felte7ed a kérdéseidet.

Ennél többet nem áll módomban tenni érted, pláne úgy, hogy azt nem akarod. Ha megoldást akarsz, bátraké a szerencse... A tét, az egészséged!

Többször nem foglak zavarni. Ált. 3x ajánlom fel a segítségemet, és ez az uccsó le7őséged. Nem hinném, hogy mások ennyire kitartóak lettek volna a helyemben, és akiknek segítség kell, azok ha ennyi után nem lépnek nem fogank, tehát, ha most nem veszed rá magad a változtatásra, később se fogod. Időd bőségesen volt átgondolni.

Ha az a baj, hogy ellenszenvesnek tűnök a szemedben, az ellen nem te7ek semmit, mentségemre legyen mondva... segítenék, ha akarnál segítséget. Ettől mindössze egy _>>priviben_ történő MSN/SkyPE-cím váltás választ el téged.

Üdv: EE

2010. ápr. 10. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!