Fibbrizzo kérdése:
Szexuális betegségeket hogyan lehet kideriteni?
Figyelt kérdés
A barátnöm ovszer nélkül akarja csinálni de én eddig minden barátnömnél ovszerrel csináltam de mégis nem vagyok biztos hogy nem e kaptam el valamit .Milyen orvosnál lehet kideriteni hogy van e valami betegségem ?2011. ápr. 6. 18:14
1/5 anonim válasza:
bőr és nemibeteg gondozóban...+anonim Aids teszten
a csajnak javaslom ugyanezt ;)
2/5 anonim válasza:
szerintem urológus, bár ha nincs tüneti panasz ő se fogja tudni megmondani, max ha elküld vérvételre, de azt nem tudom szokták-e
3/5 A kérdező kommentje:
1-sö válaszolo ezek hol vannak ?
2011. ápr. 6. 18:19
4/5 anonim válasza:
hol lennének? kórházban vagy szakrendelőben
google a barátod
5/5 anonim válasza:
bőr és nemibeteg gondozó, ha ők nem hajlandóak sajnos van ilyen(mint pl nálunk) akkor urológus és nőgyógyász.
Örülök, hogy ilyen felelősségteljesen gondolkoztok és nem szexeltek összevissza fűvel fával védekezés nélkül. Bárcsak minden embernél ez lenne a jellemző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!