Valószínűleg hüvelygombát kaptam a pasimtól. Hogy tudjuk kideríteni, hogy van valami ilyen fertőzése? És kezelni hogyan?
Ha a pasidtól kaptad el a hüvelygombát, akkor bizony félrekefélt. Férfiaknál magától nem alakul ki gombás fertőzés, csak ha egy nőtől elkapják.
Menjetek dokihoz, majd ő megmondja, hogy a pasitól szedted össze vagy nem!
Ha valaki hajlamos rá, akkor kis betegségtől, antibiotikum szedéstől, strandolás után vagy idegen wc használata után is kialakulhat nála a gomba, én pl hajlamos vagyok túltermelni, mert ez a gomba normál esetben is jelen van a szervezetben, a bélflóra és a hüvely természetes, normális része, kell is hogy ott legyen, az a baj, ha túlszaporodik, az okoz gondot is. Azaz ha kezdi az ember lánya túlszaporítani, nála még nem okoz gondot, de a partnernek már át is adta, akitől persze aztán visszakaphatja bármikor. Sokszor a párjának az ember azelőtt átadta, hogy önmagán észrevette volna. Idegen Wc-n, strandon azok is gyakran összeszedik, akik maguk nem hajlamosak termelni.
A férfiaknál tényleg csak ritkán okoz tüneteket, de attól még a fityma alatti részen nekik is megtelepszik a gomba, és aktus alatt simán visszaadják vagy átadják, de ők maguk nem termelik, ők aktus során szedik össze egy nőtől. De nem kell mindjárt hűtlenségre gondolni, mert simán elkaphatta tőled is, mielőtt neked kijöttek volna a tünetek. A férfiaknál is jó a canesten krém, ami a nőknél is kell a canesten hüvelykúp mellett. A legjobb a canesten kombi, abban benne van a kúp és a krém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!